🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Привіт) Запрошую Вас на манікюр, педикюр та нарощування Досвід роботи 6 років Працюю швидко та якісно Інструмент проходить всі этапи обробки Также в салоні є послуги нарощування вій, ламінування та оформлення вій та брів 📍602 16 Ave NW Буду дуже рада знайомству ❤️ Мій інстаграм instagram.com/nailscalgary.inna.kotova?igshid=MDE2OWE1N2Q= #маникюркалгари #калгари #маникюр
-
Дівчата Вінніпег Потрібна 1 модель на брови на сьогодні на 2 дня Безкоштовно фарбування брів та коррекція 595 clifton st
-
Девчонки Всем Привет ;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в Калгари , здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ Маникюр _ Педикюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки , пишите мне в Директ , с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе : ❗ NW HAMPTONS ,Calgary ❗ Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Привіт красуні🩷 Давно мрієте про довге, красиве, густе волосся? Тоді вам до мене🤗 Мене звати Іванка і я майстер з нарощення волосся. Зараз у мене діє дуже солодка знижка « Зроби волосся своєї мрії всього за 200$ за 100г волосся» (волосся купляється окремо)❗️такої солодкої ціни ви ніде не знайдете💋 тож запрошую до мене на безкоштовну консультацію 😘 📍Міссіссага
-
Привіт🌷 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ 📍4723 1 St SW Студія⬆️ Оплата можлива картою😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=MWQ1ZGUxMzBkMA== З любов’ю до ваших брів🤗 #бровикалгарі #калгарі
-
⚠️👁👁👁 Онлайн-курси за супер-ціною 🧑⚖️ 2 КУРСИ ЗА ЦІНОЮ 699грн💸 📎 Ламінування брів 📎 Ламінування вій 📎 Фарбування вій 📎 Ботокс вій Навчання складається з: ✔️ теоритичних пояснень ✔️ відео відпрацювань на моделях ✔️ підтримки та особистих консультацій ✔️ видачі 2х сертифікатів міжнародного зразка ❕ Всі уроки в записі з необмеженим доступом для вас, тому ви навчаєтесь за індивідуальним графіком у комфортному темпі💛 📚 По закінченню курсу отримаєте Сертифікат міжнародного зразка (українською та англійською мовою), який ви зможете завантажити собі і який ви зможете роздрукувати📃 🤫 Також розповім декілька секретів як стати професійним та популярним в instagram🔥🎓
-
Привіт 🤗 Я Леся, бровист та майстер перманентного макіяжу, в бьюті сфері вже більше 10 років 🤍 Запрошую вас на • натуральний та якісний перманентний макіяж брів, губ та міжвійки. • оформлення брів - корекцію, фарбування та ламінування. Приймаю в затишному кабінеті район Chinook centre, Calgary. Затишну атмосферу, смаyчну каву та гарний настрій забезпечу 💫 Мій інстаграм instagram.com/lesseamua?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==
-
Дівчата, хто робить манікюр та педикюр біля Ikea. Відгукніться.
-
Займи свое место в классе⤵️ t.me/+Ikr9uQIlrpxkMWUy Курс "Как начать свой бизнес в компании MONAT" стартует 1 июля. Курс состоит из 10 уроков, кто дойдёт до 10 урока и станет маркет-партнером, сможет участвовать в розыгрыше призов 🎁. Программа курса: 1 июля Вводная часть. Знакомство с компанией MONAT. 3 июля Кто такой маркет партнёр компании MONAT? 4 июля Кто такой VIP-клиент? Взаимодействие с VIP-клиентом. 5 июля Знакомство с продукцией MONAT. Продукты по уходу за волосами. 6 июля Знакомство с продукцией MONAT. Продукты по уходу за лицом и телом. 7 июля Знакомство с продукцией MONAT. Продукты Wellness. 8 июля Практические задания. 10 июля Работа с социальными сетями. 11 июля Создание контента. 12 июля Регистрация как маркет-партнёр компан MONAT. 13 июля Разбор аккаунта маркет-партнёра.
-
Подолог в Калгари: -Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Маникюр с покрытием и без: -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
Дівчатка доброго дня 🫶🫶🫶. Терміново 💣💣💣💣 потрібна модель на сьогодні на 15:30 для перманентного макіяжу губ. Робитиме працюючий майстер зі стажем, під наглядом, контролем та гарантією. Повторюся на сьогодні. Безкоштовно 💥💥💥💥💥 . Ви залишитесь в захваті 💯 Київ . Телефонуємо 0681009224 Анна 👋 0681288168 Валерій 👋
-
🔥🔥🔥ЗНИЖКИ ДО -10%🔥🔥🔥 Ми - спортивний магазин одягу онлайн💙 instagram.com/my.sport.brand?igshid=YmMyMTA2M2Y= Наші костюми закохають тебе в спорт🤤 Тут найкращі push up лосини та костюми 🍑 Великий вибір кольорів😍 Костюми на кожен день та для спорту❤️🔥 Максимально доступна ціна💥 Від 279грн😱 Доставка по Україні🇺🇦 Та по всій Європі🇪🇺
-
Привіт красуні🩷 Давно мрієте про довге, красиве, густе волосся? Тоді вам до мене🤗 Мене звати Іванка і я майстер з нарощення волосся. Зараз у мене діє дуже солодка знижка « Зроби волосся своєї мрії всього за 200$ за 100г волосся» (волосся купляється окремо)❗️такої солодкої ціни ви ніде не знайдете💋 тож запрошую до мене на безкоштовну консультацію 😘 📍Міссіссага instagram.com/hair.extensions_toronto?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Доброго дня! Запрошуємо вас відвідати український салон у місті Калгарі🥰 Працюємо на українських матеріалах Дезінфекція і стерилізація ✅ Знаходимось за адресою: 602 16 Ave NW, Calgary Для перших клієнтів знижка -20%🤩 Наша сторінка в Інстаграм: instagram.com/vip_ukraine_beauty?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Привіт🌷 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: ⁃ Фарбування ⁃ Ламінування ⁃ Корекцію (віск/пінцет) ⁃ Депіляцію над верхньою губою Працюю якісними матеріалами в затишній студії. Фарбування брів + корекція 3️⃣5️⃣$ Ламінування, фарбування, корекція 6️⃣5️⃣$ З 26.06 по 29.06 діє знижка -2️⃣0️⃣% на перший візит від ⬆️ прайсу🫶🏼 📍4723 1 St SW Оплата можлива картою😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 #калгаріброви #калгарі #фарбуваннябрів #ламінуваннябрів