🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Дівчатка роблю нарощення вій за 1.30. Запрошую до себе,маю досвід біля 8 років. Також пропоную якісний ,натуральний перманентний макіяж, люба зона Ламінування вій , корекція та фарбування брів. Пропоную курси у всіх напрямках (запис на серпень) Прайс додала у фото Район Garden city, Район Polo park (салон) instagram.com/winnipeg_permanent_rubinova_pm?igshid=ZDdkNTZiNTM= #нарощення вій #lashextension #permanent makeup #rubinova #Winnipeg
-
Усім привіт! Я досвідчений мастер бровіст, працюю та живу в Калгарі. Для поповнення портфоліо в інстаграм потрібні моделі❤️ Корекція & фарбування 25$ 🔥 Корекція & фарбування & ламінування 35$🔥 ви отримаєте не лише гарні брови, а приємну та затишну атмосферу у нашій студії. Чекаю саме на Вас! 4723 1st street SW Calgary, Alberta
-
Всем привет 👋 Я фитнес тренер, тренер по пауэрлифтингу и бодибилдингу! Научу вас правильно питаться без изнуряющих диет, тренироваться в кайф 🥰 💪Тренирую офлайн и онлайн 💪Пишу программы индивидуально под каждого 💪Составляю план питания 💪 Готовлю к соревнованиям Спортивный стаж - 11 лет✌️ О себе: 🥇3-х кратная Чемпионка Украины 🥇Мастер Спорта Международного Класса по пауэрлифтингу 🥇Мастер Спорта Международного Класса по жиму штанги лёжа По все вопросам пишите в ЛС😉 Так же ссылка на мой инстаграм instagram.com/yevheniia_fitness_trainer?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
instagram.com/liza_pozhydaeva?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Доброго дня! Запис на курси відкрито. Перманентний макіяж • базове навчання • підвищення кваліфікації Досвід -6 років, з них 3 є сертифікованим тренером перманентного макіяжу. *подробиці в приватні повідомлення Instagram
-
Послуги СММ 🖤 Оформплення вашої сторінки від А до Я 🔝 Мій інст: kseniia.maker
-
Шукаємо в команду майстра з манікюру/педикюру та майстра з епіляції. Салон в Даунауні. Офіційне працевлаштування з контрактом. За подробицями пишіть в особисті
-
📍Калгари Просто представьте: блестящие, гладкие, мягкие волосы, словно вы только что вышли из салона после укладки - это реальность моих клиентов КАЖДЫЙ ДЕНЬ!🤍✨ У меня не просто кератин и ботокс. Я не просто выпрямляю. Я глубоко восстанавливаю ваши волосы, учитывая их особенности.💁🏻♀️ Именно поэтому у меня в арсенале: ✅свыше 10 составов на каждый тип волос под разные проблемы ✅различные техники (многоступенчатые, послойные - работаю с несколькими составами сразу для достижения наилучшего результата) ✅комплексная работа (несколько процедур за одно посещение при необходимости) ✅полная диагностика волос, консультация, подбор домашнего ухода Я сделаю ВСЁ, чтобы ваши волосы стали ухоженными, послушными и красивыми. 📲Запись: instagram.com/keratin_calgary_masha?igshid=MzRlODBiNWFlZA== #альбертакератин #альбертаботокс #калгарікератин #калгарикераиин #ботокскалагрі #калгаріботокс #лікуванняволоссякалгарі #калагріволосся #калагриволосы #calgaryhair #haircalgary #botoxcanada#кератиновоевыпрямлениеканада
-
Наращивание ресниц в Калгари🔥 -На мягком кресле-реклайнере -Украинскими материалами -Носка от 4 недель -Бесплатная парковка -Есть онлайн-запись в Инстаграм instagram.com/resni.zp (отзывы, прайс - в хайлатсах) Остановка c-train Southland, район Hаysboro Приходи за отличным настроением и WOW ресницами😍 #наращиваниеРесницКалгари #ресницыКалгари
-
Наращивание ресниц 📍Эдмонтон Трендовые наращивание ресниц за вашими пожеланиями 🩵
-
Привіт дівчата🩵 Я майстер манікюру, педикюру та бровіст🩷 Калгарі, район University heights, Запрошую до себе на послуги
-
Подолог в Калгари: -Педикюр аппаратный с покрытием гель лака и без: -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Маникюр с покрытием и без: -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
ca.indeed.com/m/viewjob?jk=238848c9801bfee9&from=ja&alid=629bdeb0996aa55bd128774b&tk=1h51bsjujkb8p800&utm_campaign=job_alerts&utm_medium=email&utm_source=jobseeker_emails&rgtk=1h51bsjujkb8p800
-
Привіт, дівчата. Я майстер з манікюру та педикюру. Працюю в районі Марда Луп. Виконую манікюр і педикюр в комбі техніці, без води. Обробка стоп апаратна. Також роблю нарощування та укріплення твердими матеріалами. Мій інстаграм instagram.com/happy.nails.house?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Побачити ціни та Записатись можна онлайн по ссилці squareup.com/appointments/book/b4xdrgvcvgk67s/LNZ7YPX4GCN1E/services Якщо у вас виникнуть питання, звертайтесь в приватні.
-
На фото 1-на процедура 👇🏿👇Пропоную послуги по лазерному видаленню неодимовим лазером у школі перманентного макіяжу 🥇LEADER⭐️⭐️⭐️ у Київі . •видалення татуажу брів , губ •видалення тату , •лазерний карбоновий пілінг обличчя , зони декольте , •видалення татуажу брів , губ ремувером •перманентний макіяж від чемпіонки світу 2021 •збільшення губ . Insta mr_tattoovalerii petrukhina_pmu Приймаємо у Київі , за адресою , Петропавлівська борщагівка , вул. Соборна 10г , ЖК Щасливий 🫶🫶🫶 А також проводимо навчання по лазерному видаленню . Навчання професії , майстер з перманенту . Продажами обладнання , лазерів для видалення , і епіляціі . Безкоштовна консультація та запис . 0681288168 Валерій 0681009224 Анна .
-
Продаю, вплітаю та створюю комплекти ⭐️
-
Всім привіт! Хочу запропонувати до вашої уваги мою нову сторінку: instagram.com/syrnyky?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== Роблю на замовлення сирники, налисники, міні-чізкейки. Сирники є без цукру, з родзинками або просто класичні ☺️ Налисники готую з начинкою на основі з домашнього сиру та кураги 🍑 Міні-чізкейки по 10 см у діаметрі, вага приблизно 280-300 грамів, смачна, ніжна, вершково-сирна основа. Топінг можете обрати: полуниця або карамель з арахісом 😋
-
Привіт красуні!Я майстер манікюру з України, запрошую вас на -манікюр класичний -манікюр з покриттям -укріплення гелем -нарощування Дизайн у подарунок 🌺 Приймаю в затишному салоні за адресою 16837 Stony Plain Rd, Edmonton, AB T5P 4B1 Мій інстаграм instagram.com/tetiana.pikhmanets.nails?igshid=ZDc4ODBmNjlmNQ==