🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Привіт красуні🩷 Давно мрієте про довге, красиве, густе волосся? Тоді вам до мене🤗 Мене звати Іванка і я майстер з нарощення волосся. Зараз у мене діє дуже солодка знижка « Зроби волосся своєї мрії всього за 250$ за 100г волосся» (волосся купляється окремо)❗️такої солодкої ціни ви ніде не знайдете💋 тож запрошую до мене на безкоштовну консультацію 😘 📍Міссіссага
-
Привіт🌷 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: ⁃ Фарбування ⁃ Ламінування ⁃ Корекцію (віск/пінцет) ⁃ Депіляцію над верхньою губою ⁃ Чоловічу корекцію брів ⁃ Фарбування вій Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #депіляціянадгубою #фарбуваннявій
-
👋Привет! Я Мария, дипломированный нутрициолог-диетолог 🍏Я предлагаю услуги по коррекции рациона, похудению, набору веса и работе с расстройствами пищевого поведения. Помогаю избавиться от вредных пищевых привычек, налаживаю работу гормонов и органов, используя только доказательную медицину, без применения БАДов.🙅🏻♀️ 🍏🍏Гарантирую результат и предоставляю возможность есть ВСЁ без срывов и перееданий! ‼️Если Вас беспокоят частые головные боли, выпадение волос, акне, сухость кожи, нерегулярный менструальный цикл, частые запоры, или же Вы хотите набрать/ сбросить вес без вреда для организма- буду рада видеть на консультации!🫶 📲Для записи: +380681943814 Viber/ Telegram/ WhatsApp
-
Дівчатка привіт😇 Шукаю для перукаря (підрівнювання кінчиків і тонування), косметолога та майстра з лазерної епіляції Відгукніться, пліз 🏙️ Едмонтон, бажано Downtown
-
Дівчата пропоную послуги по лазерному видаленню тату , татуажу брів , губ , лазерний карбоновий пілінг обличчя , зони декольте . З подальшою можливістю оновлення перманентного макіяжу . Ми чекаємо Вас у нас в школі-студії в місті Київ . На наступні процедури : •видалення татуажу брів , губ •видалення тату •лазерний карбоновий пілінг обличчя , зони декольте •видалення татуажу брів , губ ремувером •перманентний макіяж від чемпіонки світу 2021 •збільшення губ , контурна пластика . Insta : mr_tattoovalerii petrukhina_pmu Приймаємо у Київі , за адресою , Петропавлівська борщагівка , вул. Соборна 10г , ЖК Щасливий 🫶🫶🫶 А також проводимо навчання майстрам по лазерному видаленню . А також навчання майстрів початківців і працюючих майстрів перманентного макіяжу . Продажа обладнання для майстрів перманенту , лазерів для видалення , і епіляціі . Безкоштовна консультація та запис . 0681288168 Валерій 0681009224 Анна .
-
Усім привіт! Я досвідчений мастер бровіст, працюю та живу в Калгарі. Запрошую Вас до себе на такі процедури: ⁃ корекція & фарбування ⁃ корекція & фарбування & ламінування ⁃ фарбування вій ⁃ депіляція зони обличчя На перше відвідування ви можете скористатись знижкою -25%🔥 -фарбування вій у подарунок 😉 Ви отримаєте не лише гарні брови, а приємну та затишну атмосферу у нашій студії. Чекаю саме на Вас! instagram.com/hh_brows?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta
-
Все цікаве про догляд та косметику українською мовою t.me/ne_lux
-
Привіт🌷 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: ⁃ Фарбування ⁃ Ламінування ⁃ Корекцію (віск/пінцет) ⁃ Депіляцію над верхньою губою ⁃ Чоловічу корекцію брів ⁃ Фарбування вій Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #фарбуваннябрів #ламінуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Привіт красуні🩷 Давно мрієте про довге, красиве, густе волосся? Тоді вам до мене🤗 Мене звати Іванка і я майстер з нарощення волосся. Зараз у мене діє дуже солодка знижка « Зроби волосся своєї мрії всього за 250$ за 100г волосся» (волосся купляється окремо)❗️такої солодкої ціни ви ніде не знайдете💋 тож запрошую до мене на безкоштовну консультацію 😘 📍Міссіссага
-
Послуги СММ ✌🏻 Оформлення естетичного візуалу, сторіз, прайсу, візиток і тд Мій інстаграм 👇🏻 instagram.com/kssuu.smm?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Пишіть в особисті, обговоримо деталі
-
Привіт. Мене звати Таня, я майстер жіночої та чоловічої депіляції. Запрошую на шугаринг та воскову депіляцію у кабінет за адресою 1022 17 Avenue SW. Мій Інстаграм - instagram.com/sugaring.calgary Завжди рада знайомитись з новими людьми❤️
-
Це канадська група.
-
Девчонки Всем Привет ;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в Калгари , здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ Маникюр _ Педикюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки , пишите мне в Директ , с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе : ❗ NW HAMPTONS ,Calgary ❗ Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Привіт🌷 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: ⁃ Фарбування ⁃ Ламінування ⁃ Корекцію (віск/пінцет) ⁃ Депіляцію над верхньою губою ⁃ Чоловічу корекцію брів ⁃ Фарбування вій Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
instagram.com/semylitalena?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
Девочки,приветствую! Меня зовут Марина. Более года я занимаюсь настройкой таргетированной рекламы и маркетингом в социальных сетях. Имею опыт работы более чем в 10 различных нишах от бьюти -индустрии до продаж и производст с окупаемостью от 2 до 10 раз. Разрабатываю индивидуальные стратегии продвижения,которые приносят результат. Есть 2 свободных места на ведение. Если хотите привлекать новых клиентов-приглашаю в директ🤗 instagram.com/maryna_osadchyk?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Усім привіт! Я досвідчений мастер бровіст, працюю та живу в Калгарі. Запрошую Вас до себе на такі процедури: ⁃ корекція & фарбування - ⁃ корекція & фарбування & ламінування - ⁃ фарбування вій ⁃ депіляція зони обличчя Вигравай собі знижку за домогою колеса фортуни та надсилай мені у особисті повідомлення🔥🔥🔥 Я вірю, що удача застане тебе❤️ Ви отримаєте не лише гарні брови, а приємну та затишну атмосферу у нашій студії. Чекаю саме на Вас! instagram.com/hh_brows?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta
-
Нарощування вій в Калгарі🔥 -На м'якому кріслі-реклайнері -Українськими матеріалами -Тривала носка від 4 тижнів -Безкоштовна парковка -Працюю також у вечірній час -Є онлайн-запис в Інстаграм instagram.com/resni.zp (відгуки, прайс - в хайлатсах) Зупинка c-train Southland, район Hаysboro Бронюй запис онлайн або у дірект і приходь за чудовим настроєм та wow віями 😍
-
Вітаю🤍мене звуть Марія і я нутриціолог-дієтолог. Надаю послуги консультацій з харчування, корекції раціону та ваги без БАДів. Тільки доказова медицина Якщо комусь цікаво або Ви знаєте, кому б це було цікаво- буду рада бачити на консультації🥰 З приводу ціни- пишіть в особисті, або Viber/ WhatsApp: +380681943814