🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Послуги СММ 🪄 Оформлення вашої сторінки від А до Я, або повне ведення 🔝 Офомлення естетичного візуалу, сторіз, логотипу для соцмереж, працсу і інше. Мій інстаграм 👇🏻 instagram.com/kssuu.smm?igshid=MzRlODBiNWFlZA== Пиши в особисті, обговоримо деталі 👌🏻
-
Привіт🌸 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Привет 👋Приглашаю на маникюр 💅 Работаю быстро и качественно❗️ •Маникюр-гель лак\укрепление •Наращивание (любая длина и дизайн) •Коррекция •Педикюр Адрес: 2026 34 Awe SW Calgary Alberta Студия: Allure Ссылка на мой Инстаграм: 🌸 instagram.com/anastasia_nails_calgary?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Вітаю всіх!!! Миру, щастя та здоров’я!!! Благаю про допомогу. Звертаюся до всіх не байдужих, просити дуже важко. Залишилася одна з донькою, на разі роботи не маю, зараз нема за що навіть їжі звичайної купити.. Про засоби гігієни або розваги для малої я краще промовчу. Якщо ви не в змозі допомогти або ви не хочете цього робити, будь ласка, пройдіть повз моє повідомлення. Велике спасибі за розуміння! З повагою та від щирого серця, хочу подякувати всім хто залишить свій відгук.
-
На наступному тиждні планую бути в Калгарі 🌿 👩🏻🦱👱♀️👩🏼🦰👧🏽Якщо когось цікавлять -брейди -Де коси -вплетіння комплекту -навчання. То пишіть заздалегідь: instagram.com/braids.dreads.winnipeg?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Привіт🌸 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. Фарбування + корекція 35 $ 📍4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Запрошую вас, пропоную якісні послуги: ❤Перманентний макіяж (будь-яка зона: стрілка з розтушовкою, пудрові брови, губи + видалення ремувер), великий досвід роботи, тільки якісні матеріали. ❤Нарощування вій всього за 1,30хв. ❤Ламування вій та брів ❤Курси з усіх напрямків Доступний прайс Пройшла сертифікацію у Канаді Район Garden city and Polo Park
-
Привіт,мене звати Наталя,я майстер манікюру зі стажем 7 років із Маріуполя.Дівчата, хто живе в районі Mission або Cliff Bungalo і ще не знайшов свого майстра,пропоную свої послуги.Швидкість,якість,приємне спілкування гарантую.До кінця літа ціна 40 cad манікюр з покриттям гель-лак,50 cad корекція або укріплення гелем.Легкий дизайн та ремонт входить в ціну.Чекаю на вас з нетерпінням!
-
Усім привіт! Я досвідчений мастер бровіст, працюю та живу в Калгарі. Запрошую Вас до себе на такі процедури: ⁃ корекція & фарбування - ⁃ корекція & фарбування & ламінування - ⁃ фарбування вій ⁃ депіляція зони обличчя На завтра є вільні 2 віконця🔥🔥🔥 12:00 15:00 Ви отримаєте не лише гарні брови, а приємну та затишну атмосферу у нашій студії. Чекаю саме на Вас! instagram.com/hh_brows?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta
-
Усім привіт, мене звати Ксенія) Я майстер нігтьового сервісу. Українська якість, та стерильність інструментів яка відповідає вимогам Канади) #манікюр #нарощуваннянігтів #педикюру #майстрер #CalgarySW Працюю Calgary SW 28st Періодично потрібні моделі. За подробицями та записом: Фейзбук Ксенія Гук Телеграмм @ksu091117 Інстаграмм red_nails1095 Вотсап 587 585 8242
-
⚠️👁👁👁 Онлайн-курси за супер-ціною 🧑⚖️ 2 КУРСИ ЗА ЦІНОЮ 499грн💸 📎 Ламінування брів 📎 Ламінування вій 📎 Фарбування вій 📎 Ботокс вій Навчання складається з: ✔️ теоритичних пояснень ✔️ відео відпрацювань на моделях ✔️ підтримки та особистих консультацій ✔️ видачі 2х сертифікатів міжнародного зразка ❕ Всі уроки в записі з необмеженим доступом для вас, тому ви навчаєтесь за індивідуальним графіком у комфортному темпі💛 📚 По закінченню курсу отримаєте Сертифікат міжнародного зразка (українською та англійською мовою), який ви зможете завантажити собі і який ви зможете роздрукувати📃 🤫 Також розповім декілька секретів як стати професійним та популярним в instagram🔥🎓
-
Привіт всім🫶🏼 Попереду long weekend, але я працюю😉 Якщо бажаєте записатись на вихідні, то пишіть, ще є декілька вільних годинок💗 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Добрый день, милые девушки! 🤍 Предлагаю услуги по наращиваю ресниц в Калгари. Классическое наращивание - $110 Ламинирование ресниц - $75 ✅Стерильные пинцеты 🎀Уютный салон maps.app.goo.gl/eZBgDgTDvNdnd1xK7 🎀Бесплатная парковка 🎁Скидка 10% - знакомство с мастером
-
Девчонки Всем Привет ;) Я Мастер маникюра с 6-летним опытом! Приехала с Украины в Калгари , здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ Маникюр _ Педикюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки , пишите мне в Директ , с удовольствием вам в этом помогу,я нахожусь в районе : ❗ NW HAMPTONS ,Calgary ❗ Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
Привіт красуні🩷 Давно мрієте про довге, красиве, густе волосся? Тоді вам до мене🤗 Мене звати Іванка і я майстер з нарощення волосся. Зараз у мене діє дуже солодка знижка « Зроби волосся своєї мрії всього за 250$ за 100г волосся» (волосся купляється окремо)❗️такої солодкої ціни ви ніде не знайдете💋 тож запрошую до мене на безкоштовну консультацію 😘 • А також ви зможе здобути у мене нову професію 😍 курси по нарощенню волосся не за космічні гроші🤫 але прибуткову подальшу роботу 🔥🤭 instagram.com/hair.extensions_toronto?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 📍Міссіссага, Торонто
-
Девочки , приглашаю вас на beauty lashes and brows 🫶🏻 ✅Лучшие гипоаллергенные материалы 🇪🇺 и 🇺🇦 Качество, идеальная носка, стерильность, атмосфера, которая тебе понравится - гарантировано 🫶🏻 🤍 Наращивание ресниц от 70 🤍 Лами ресниц - 75 🤍 Бровки от 35 ❣️Edmonton, West , недалеко от West Edmonton Mall instagram.com/your_lashhes_edmonton?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Привіт всім🌸 Попереду long weekend, але я працюю😉 Якщо бажаєте записатись на вихідні, то пишіть, ще є декілька вільних годинок💗 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Усім привіт! Я досвідчений мастер бровіст, працюю та живу в Калгарі. Запрошую Вас до себе на такі процедури: ⁃ корекція & фарбування - ⁃ корекція & фарбування & ламінування - ⁃ фарбування вій ⁃ депіляція зони обличчя На цю суботу є ще вільні віконця🔥 Ви отримаєте не лише гарні брови, а приємну та затишну атмосферу у нашій студії. Чекаю саме на Вас! instagram.com/hh_brows?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta