🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Дівчата❤️ Я ліцензований мастер бровіст, працюю та живу в Калгарі. На завтра з‘явились вільні віконця, тому запрошую за акційною ціною - корекція + фарбування -25$ 🔥 - корекція + фарбування + ламінування - 45$🔥 (Згода на фото та відео зйомку контента для інстаграму) Ви отримаєте не лише гарні брови, а й приємну та затишну атмосферу у нашій студії🤍 Чекаю саме на Вас! instagram.com/hh_brows?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 📍4723 1st street SW Calgary, Alberta
-
Вітаю дівчат з Калгарі ☺️ Шукаю моделей на класичне нарощення вій ✨ Зайнятість ~3 години, ціна 20$ Знаходжусь у районі Chinook Вільні віконця : 16.08 10:00, 14:00, 18:00 18.08 10:00, 14:00, 18:00 20.08 10:00, 14:00, 18:00 Чекаю кожну із задоволенням ✨ instagram.com/morevamakeup?igshid=MzRlODBiNWFlZA== 📍 4723 1st street SW Calgary, Alberta
-
www.instagram.com/p/CoGnw0Nr7wi/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Всем привет. Меня зовут Анна. Я профессиональный массажист-терапевт. Хочу предложить свои услуги массажа тела, лица и эстетической косметологии. Моё основное направление массаж глубоких тканей и терапевтический массаж. Но не оставляю своих девочек без красоты и ухода телом, поэтому в моем арсенале антицеллюлитный массаж, в который включен целый комплекс : ручной массаж, вакуумный, бамбуковыми палочками и чудо инструментом Инари(когда увидите не пугайтесь😂). Китайский массаж ГуаШа по телу, тейпирование, постановка терапевтических банок, массаж лица, Карбокситерапия . Так же эстетическая косметология: самая моя любимая часть это чистки лица и уходовые процедуры с гидрогелевыми и альгинатными масками. Кабинет находиться в удобном месте в Даун Таун, Калгари , остановка c-train 7 ave(8ave). Есть где припарковать машину и так же удобно доехать кто на общественном транспорте. Буду Рада видеть всех девочек. Адрес 819 4 Ave SW, Calgary, AB T2P 0K5
-
Хто шукaв де придбaти cтіки до Iqоs/Glо ,ElfBаr/LostMаry 5% , а також цигарки з кaпсулой - звертaйтесь в осoбисті повідoмлення і я пoділюсь з вами контaктом магaзину.
-
Мини курс «сам себе таргетолог» С помощью четких инструментов запускай сам себе рекламу в фб и инстаграм . Краткая информация для продвижения своих услуг в соц сетях с помощью таргетированной рекламы ! Через 4 дня запуск 🚀 Стоимость 2000грн /50€ Если ты с нами пиши +
-
Дівчатка, 16 серпня буде Гранд опенінг неймовірної спа студії у Калгарі! Просто подивіться! У цьому місті дуже важко знайти хочаб щось подібне😉 🤍Шоу рум з різноманітними товарами 🤍2 лаундж зони для вашого відпочинку 🤍8 кабінетів 🤍Та команда ліцензованих майстрів з багаторічним досвідом Буде класна тусовка та : ⁃ 25% скидок на усі сервіси (+ дарую картку на -10$) ⁃ Багато подарунків та призів ⁃ Шампанське та смаколики і багато іншого Мене звати Вікторія і я косметолог з 12ти річним досвідом та медичною освітою, запрошую вас до себе на процедури, та до нашої студії загалом! ❗️16.08.2023 - гранд опенінг ❗️знижка - 25% - до 25.08.2023 Та бонус від мене - 10$ на процедуру Адреса: 100 1333 8 Av SW Лінк на сайт студії скину в особисті, пишіть.
-
Привіт всім🌸 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: -фарбування & корекцію брів 35$ -ламінування & корекцію брів 50$ -ламінування, фарбування & корекцію 65$ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Девочки, обратите внимание в августе пакеты антицеллюлитный массаж+процедуры и лифтинг массаж лица +уход можно купить с хорошей скидкой) Мой инстаграм: instagram.com/lilusugar Записаться можно по телефону, в ЛС или онлайн: www.vagaro.com/liliiaspa Адрес: 101, 638- 11 Av,SW Tel:5878371576
-
Послуги СММ ▪️оформлення сторінки/ повне ведення/ просування Мій інстаграм 👇🏻 kssuu.smm Звертайтесь в повідомлення, обговоримо деталі👌🏻
-
Привіт всім🌸 Мене звати Олена, я ліцензований майстер з оформлення брів✅ Ви можете записатись до мене на: -фарбування & корекцію брів 35$ -ламінування & корекцію брів 50$ -ламінування, фарбування & корекцію 65$ Працюю якісними матеріалами в затишній студії. 📍4723 1 St SW Оплата можлива на карту 😉 Мій інстаграм: instagram.com/oh.brows_calgary?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ== Буду рада бачити кожну🤗 Брови в Калгарі #бровикалгарі #ламінуваннябрів #фарбуваннябрів #корекціябрів #брови
-
Репетитор з досвідом. Українська мова та література, світова література, НУШ, підготовка до школи, хімія, історія, математика, англійська .Українська - розвиток мовлення, ділова мова. ДПА, НМТ, мотиваційні листи. Гнучкий графік. Результати. Пробне заняття безкоштовно. Всіх, хто бажає вчитись на 10-12 балів, я чекаю. Онлайн. Писати в приватні повідомлення.
-
Доброго вечора, дівчата. На завтра на 13:00 в Даунтауні потрібна модель для депіляції всього тіла - ноги повністю, ягодиці, руки, пахви, глибоке бікіні, обличчя. Безкоштовно. Кому цікаво - пишіть, будь ласка в приватні повідомлення.
-
Обучения заработку на арбитраже криптовалют 📈 •Не беру предоплат как это делают многие мошенники,все честно и прозрачно ❗️ •Я заинтересован в проценте от вашей чистой прибыли❗️ •Даже если не разбираетесь не проблема,обучаю всех бесплатно❗️ Если заинтересовало пишите в личные сообщения❗️📩
-
-
Послуги СММ ▪️оформлення сторінки/ повне ведення/ просування Мій інстаграм 👇🏻 kssuu.smm Звертайтесь в повідомлення, обговоримо деталі👌🏻