🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
t.me/razomcanadaua/880
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі👇 www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер. Ось сайт де ви можете записатися 👇 ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation
-
a.co/d/6Or4l7O
-
🌸 Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: 📍Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) 📍 Сигapeти - (будь яка мaрка) 📍Elf Bаr - (5000-9000 тяг) 📍Лiки 📍Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) 📍Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
t.me/razomcanadaua/601
-
Дівчата, доброго вечора. Підкажіть будь ласка, хтось замовляв щось у цієї дівчини? Ангеліна Секальна?
-
t.me/razomcanadaua/885
-
Вітаю всіх 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог з індивідуальним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування в ПОДАРУНОК 🎁
-
Красавицы всем привет😉 Я Мастер маникюра с 7-летним опытом! Приехала с Украины в Калгари , здесь продолжаю свою деятельность,буду рада новым клиентам и новым знакомствам 🥰 Приглашаю Вас на такие процедуры⭐: ~ Маникюр _ Педикюр ~ укрепление и выравнивание ногтевой пластины ~ моделирование ногтей ~ наращивание и коррекция ногтей ~ дизайны,ручная роспись Кто хочет Красивые ноготочки , пишите мне в Директ , с удовольствием вам в этом помогу😊 На данный момент - Работаю в двух локациях, подберём удобную для вас👇🏼 ❗️Hamptons NW,Calgary ❗️ ❗ Acadia SE ,Calgary ❗ Ссылка на мою рабочую страницу в Инстаграм 📍 instagram.com/viktoriia_nails_service?igshid=ZDdkNTZiNTM=
-
t.me/razomcanadaua/892
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Прийдите пожалуйста и подпишите 🫶
-
t.me/razomcanadaua/893
-
Ви в Калгарі?
-
Привіт, дівчата. В моїй студії працює новий досвідчений майстер, в якого цей місяць діє знижка -15$ на всі процедури. Ми знаходимось в районі Марда Луп, за адресою 2031, 33 Ave SW. Запис через онлайн букінг за посиланням в шапці профілю www.instagram.com/happy.nails.house?igsh=MWVvMmt4eTFlMHRhbg== Будемо раді бачити вас в нашій студії 🤗
-
-
Вітаю всіх 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Працюю з індивідуальним підходом, допоможу вам: Схуднути та не вгробити здоров'я Накачати сідниці 🍑 та зміцнити спину 💪 Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування в ПОДАРУНОК 🎁