🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
-
-
-
СЛАВА УКРАЇНІ У кого є можливість допомогти? Потрібно Поповнити МОБІЛЬНИЙ ТЕЛЕФОН Я служу, 95 бригаді, 2 штурмовий батальйон МОЖЕМО ПО ВІДЕО ПОГОВОРИТИ І ПОКАЖУ СЕБЕ В ФОРМІ І ДЕ Я, АБО БУДЬ ЯКІ ДОКУМЕНТИ НАДАТИ СВОЇ НАПИШІТЬ МЕНІ 🇺🇦 БУДЬ ЛАСКА 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
СЛАВА УКРАЇНІ У кого є можливість допомогти? Потрібно Поповнити МОБІЛЬНИЙ ТЕЛЕФОН Я служу, 95 бригаді, 2 штурмовий батальйон МОЖЕМО ПО ВІДЕО ПОГОВОРИТИ І ПОКАЖУ СЕБЕ В ФОРМІ І ДЕ Я, АБО БУДЬ ЯКІ ДОКУМЕНТИ НАДАТИ СВОЇ НАПИШІТЬ МЕНІ 🇺🇦 БУДЬ ЛАСКА 🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
-
-
-
Добрий день, кому потрібнi стабільно щоденнi грошi - пишіть мені в лс, розкажу трохи більше: Все відбувається онлайн, потрібен смартфон і повне розуміння як ним користуватись. Всьому навчаємо на практиці, легально, з 18 років, пишiть менi у особистi
-
-
Подолог в Калгари: -Педикюр аппаратный -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Процедура ,,глубокое увлажнение,, для рук и ног - лечение всех видов грибковых инфекций ногтей и ног -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
-
Part time worker needed message me directly
-
Я стала ТОП 1 майстром в Канаді 🏆 Нещодавно в Торонто пройшов регіональний чемпіонат з перманентного макіяжу, і я рада повідомити, що виграла 1-е місце в категорії «Губи». Щиро дякую всім, хто мене підтримував — моїм моделям, які довірилися мені, та всім, хто писав слова підтримки в повідомленнях. Я безмежно вдячна кожному з вас! Тепер у жовтні я полечу до Туреччини представляти Канаду на світовому чемпіонаті. Ваша підтримка для мене дуже важлива, адже це величезний крок у моїй кар’єрі та розвитку як майстра. Ось губи, які принесли мені перше місце по всій Канаді 🥇 www.instagram.com/ek.bebeauty?igsh=MWNkbTYxOGRheTUzYg==
-
Anyone willing to work Morning shift 9am-1pm & *Evening shift 5pm- 9pm. (Paid Daily) Overtime Available. Please message
-
Привет👋🏻 Меня зовут Виктория, я сертифицированный мастер-технолог по реконструкции волос уже около 4-х лет🧚🏼♀️ ❕Работаю с поврежденными волосами, убитый блонд, отрастить длину или просто сделать красивый визуал🪄 так же предлагаю такие услуги: •Кератиновое выпрямление •Ботокс волос •Холодное восстановление •Пилинг кожи головы •Тотальная реконструкция •Комплексная реконструкция на блонд ❕Гарантирую качественный результат и хорошее настроение🤍 подробно ознакомиться с работами вы можете👇🏻 www.instagram.com/keratinova_.v?igsh=YnRoOXpueDVjbHVq 📍Calgary, Chinook SW
-
✨ Візажист у Вінніпезі ✨ Я, Анна, професійний візажист, і з радістю зроблю для вас макіяж будь-якої складності: від дитячого до вечірнього, весільного та ліфтинг-макіяжу. Працюю з клієнтами різного віку, щоб підкреслити вашу природну красу! Окрім макіяжу, я також роблю зачіски, локони та укладки на Dyson. Приймаю в комфортній студії в Downtown, а також виїжджаю на вашу локацію, щоб створити ідеальний образ для будь-якої події. ⚡️Поспішайте! З 1 жовтня відбудеться підвищення цін, встигніть записатися за поточними тарифами! 💄 Записуйтеся та насолоджуйтеся моментом краси та впевненості! www.instagram.com/muanna.wpg?igsh=MThjN3U3emk3dXdveA==
-
Подолог в Калгари: -Педикюр аппаратный -Педикюр медицинский ( обработка мозолей,натоптышей,трещин пяток, обработка грибковых ногтей, зачистка онихолизиса : -Укрепление ногтей: -Процедура ,,глубокое увлажнение,, для рук и ног - лечение всех видов грибковых инфекций ногтей и ног -Протезирование ногтевых пластин: -Парафинотерапия: -Массаж рук и ног -Установка пластин при вросших ногтях - Лечение медицинским лазером красного света 15 Нахожусь Калгари SW Rosscarrock 403-926-3472 Светлана www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag