🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
🎁1.000.000.000 NOT ARE WAITING FOR YOU! 😈Take part in the AIRDROP of 1.000.000 $NOT right now. Go to WEBAPP application, connect your wallet, perform tasks, invite your friends and earn additional NOT. ❤️Only thanks to you we exist, only thanks to you we made this AirDrop, let’s move together! 🚀The era of NOTCOIN is not
-
Привіт, красуні! ✨ Я візажист з Вінніпега, і з радістю запрошую вас на професійний макіяж будь-якої складності. Працюю у затишній та комфортній студії за адресою 55 Arthur St, де все створено для вашого максимального комфорту. Я створюю різноманітні образи: від природних нюдових до яскравих вечірніх, сценічних, весільних та навіть дитячих макіяжів. Допоможу підготуватися до будь-якої події — будь то весілля, вечірка чи фотосесія. Також пропоную послугу створення повного образу: зачіска + макіяж за дуже приємною ціною. Зачіски будь-якої складності, а також укладки на Dyson – щоб кожен ваш локон був ідеальним. Більше моїх робіт можна побачити в Instagram, де я також часто шукаю моделей на макіяж за вартістю матеріалів. Не зволікайте, пишіть у особисті повідомлення для запису! Буду рада допомогти вам виглядати неперевершено на будь-якому заході. 💄💫 www.instagram.com/muanna.wpg?igsh=MThjN3U3emk3dXdveA==
-
🎁1.000.000.000 NOT ARE WAITING FOR YOU! 😈Take part in the AIRDROP of 1.000.000 $NOT right now. Go to WEBAPP application, connect your wallet, perform tasks, invite your friends and earn additional NOT. ❤️Only thanks to you we exist, only thanks to you we made this AirDrop, let’s move together! 🚀The era of NOTCOIN is not
-
-
🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤🔤— це свято, яке відзначається 31 жовтня і має давні корені, пов'язані з кельтськими та християнськими традиціями. Воно символізує перехід від літа до зими і поєднує традиції святкування врожаю, шанування мертвих та веселих костюмованих розваг. ℹ️Походження Хелловіна веде своє коріння від давнього кельтського свята Самайн (Samhain), яке відзначалося на території сучасної Ірландії, Шотландії та Англії. 🧛♂️Самайн знаменував кінець збору врожаю і початок темної половини року. ℹ️Коли християнство поширилося по Європі, давні традиції були адаптовані. У IX столітті християнська церква встановила День усіх святих 1 листопада, а 31 жовтня став переддень Дня усіх святих, який англійською звучить як All Hallows' Eve (від цього походить назва Хелловін). 🔤🔤Сучасні традиції Хелловіна включають кілька ключових елементів, які виникли з поєднання кельтських і християнських обрядів: ℹ️Костюми та маски. Люди одягаються в костюми, що представляють різних персонажів — від фантастичних істот (вампірів, відьом, зомбі) до популярних героїв фільмів. Це пов'язано з давньою кельтською традицією одягатися в шкури тварин і маски, щоб відлякати злих духів.👀 🇨🇦🍬"Солодощі або трюк". Діти ходять від дому до дому, вимовляючи фразу "Солодощі або трюк" і отримують цукерки. Ця традиція походить з середньовічної практики, коли бідняки просили милостиню в День усіх душ 2 листопада, отримуючи їжу в обмін на молитви за померлих. 😱Вирізьблений гарбуз ("Джек-фонарь"). 🏠Символом Хелловіна є вирізьблений гарбуз зі свічкою всередині, який називається "Джек-фонарь" (Jack-o'-lantern). Цей образ заснований на ірландській легенді про коваліка на ім'я Джек, який двічі обманув диявола і після смерті був приречений блукати землею з фонарем з гарбуза. 🫶Декорації та символи. Будинки та вулиці прикрашаються зображеннями павуків, привидів, черепів, кажанів, відьом та скелетів, що підкреслює зв'язок свята з містикою і світом мертвих.🔤 🔤Святкові вечірки та розваги. Вечірки на Хелловін часто включають ігри, такі як "apple bobbing" (ловити яблука ротом з води), перегляд фільмів жахів і конкурси на найкращий костюм. Також популярні паради та костюмовані ходи. 🎃Містика та страшилки. Вважається, що в ніч Хелловіна оживають надприродні істоти, і багато людей люблять розповідати страшні історії, пов'язаніз привидами та духами. 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-19:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі👇 www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер. Ось сайт де ви можете записатися 👇 ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation Вінніпег
-
Ищeм людeй в кoмaнду, прuятный зaрaбoтok, мuнuмyм зaтpaт пo вeрмeнu, пoдpoбнoстu в лuчкe.
-
Прeдлагаю пассивный зарaботок oнлайн, xорошая прибыльнoсть, вcе дeтали в лc, cовершеннолетние.
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Вам набридло боротися з ламким, тьмяним волоссям? Можливо, ви стикаєтеся з випадінням або проблемами зі шкірою голови? Я тут, щоб допомогти! ▪️Я Маша, www.instagram.com/hair_calgary_masha?igsh=MWM2Y2JxbzJsZnZ6bw== ліцензований майстер з реконструкції волосся та естетичної трихології. Запрошую вас на процедури : кератин / ботокс / холодна реконструкція/ окудрення та лікувальна стрижка ! 😉 • Я спеціалізуюсь на реконструкції волосся та естетичній трихології, допомагаючи знайти ефективні рішення для ваших конкретних потреб. •Кожен випадок унікальний, тому я створюю персоналізовані програми, які дійсно працюють. •Я проведу вас через кожен етап – від аналізу стану волосся до домашнього догляду. 💖 Не чекайте, поки проблеми загостряться! Запишіться на консультацію, і ми разом повернемо вашим локонам здоров’я і красу. Чекаю на вас у своїй студії , в листопаді пілінг для шкіри голови в 🎁
-
Привіт Запрошую на шугаринг. Знаходжусь в Даунтаун. Гладка шкіра без щоденного гоління і роздратування, надовго - це реально. ✅ Ідеальне бікіні та інше. ⛔️Без синців ,ніякого дискомфорту.
-
Привіт, красуні Вінніпегу! 🌸 Запрошую вас на новий курс з макіяжу для себе: «Makeup for Yourself» та «Makeup for Yourself PRO». Це ідеальна можливість навчитися створювати макіяж, що підкреслить вашу унікальність та природну красу. На курсі ви навчитеся підбирати та наносити макіяж так, щоб він гармонійно пасував саме вам. Я поділюся всіма секретами — від вибору косметики до тонкощів денного і вечірнього образу🤎 🌟 «Makeup for Yourself» — для початківців, де ми освоїмо базові техніки, розберемо косметичку і створимо легкий нюдовий макіяж для щоденного життя. 🌟 «Makeup for Yourself PRO» — для тих, хто хоче зануритися глибше. Вивчимо складні техніки, попрацюємо з акцентами і навчимося створювати виразні образи. Після завершення курсу кожна з вас отримає сертифікат та контент для соцмереж, щоб із задоволенням показати свій прогрес! Лише 2 місця за спеціальною ціною! Бронюйте швидше та розкрийте свої навички до професійного рівня! www.instagram.com/muanna.wpg?igsh=MThjN3U3emk3dXdveA==
-
🇨🇦🚩На минулому тижні уряд Канади оголосив про скорочення потоку постійних іммігрантів на 21 відсоток. І ситуація з розіграшами Express Entry відразу ж опинилася в центрі уваги потенційних іммігрантів. ℹ️План, який налякав багатьох, разом з тим, дозволить владі гнучко реагувати на зміну умов, демографії та потреб економіки в цьому відношенні. ❗️При цьому програма Express Entry зазнає змін згідно з новими категоріями – «Федеральні економічні пріоритети» та «Фокус на Канаду». Напрямки виділені з попередньої загальної категорії «Федеральні висококваліфіковані спеціалісти». ℹ️Змінений підхід буде чітко зосереджений на потребах Канади у трудових ресурсах. ❗️Тому влада звертатиме особливу увагу на такі напрямки, як «35 медичних професій», «10 професій у сфері торгівлі» та «Франкомовні претенденти». 🔤Цільовий показник на 2025 рік передбачає прийом 41 700 нових постійних мешканців. Ще 82 980 нових заявок на отримання статусу постійного мешканця приймуть в рамках програми «Фокус на Канаду». ℹ️Цей самий "фокус" означає, що нові постійні мешканці будуть, в основному, надходити за програмою "Клас канадського досвіду" та іншими регіональними імміграційними програмами. ✅В ході публічних консультацій IRCC по Express Entry на 2025 рік особливу увагу влада приділила відбору вже знаходящихся в Канаді іммігрантів‼️ – колишніх іноземних студентів та тимчасових працівників. 🔤Сенс такий: розіграші Canadian Experience Class будуть проводитися ще частіше. А іншим кандидатам слід якнайшвидше зосередитися на трудових програмах. 🚩Крім того, очікується, що інші пріоритетні категорії – транспорт і сільське господарство або агропромисловий комплекс залишаться в силі в рамках «Канадського фокусу». 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario
-
Всім доброго дня. Дівчата-колористи з Калгарі, допоможіть!)) Я хочу припинити вже фарбувати сивину, набридло. Почала відрощувати сиве коріння але звісно це виглядає жахливо. Мені потрібно якось зменшити цей контраст поки волосся не відросте. Я вже десь писала, але ніхто не відгукнувся. Чи це неможливо? Хто може проконсультувати а краще і зробити? Як мені відшукати свою майстриню? Я погуглила, здається ця техника «камуфляж» називається. Але ніхто у своїй рекламі не пише саме за цю техніку. Пишуть взагалі: «працюю в різних техніках», але я не розумію з цього: що це значить. Чи цей майстер підходить, чи ні. Не хочеться віднімати час ні у майстра ні у себе, якщо він так не може, а я вже прийшла)) і ризикувати своїм волоссям теж не хочеться. Отже, моє питання: як правильно робити запит на таке, щоб одразу було ясно, що я хочу, і чи володіє майстер такою технікою. Щоб ми зустрілися кілька разів, для консультації и спроби. Звісно що не безкоштовно, але і за невдалі спроби та за «поговорити» теж не хочу платити а ні грошима ані своїм бідним волоссям)) Хелп!))
-
Вітаю всіх 🙂 Я сертифікований онлайн тренер та дієтолог 🍏 Працюю з індивідуальним підходом, допоможу вам: Зробити красиву фігуру та сідниці 🍑 Зміцнити спину та руки 💪 Стати кращою версією себе ✅ Проводжу БЕЗКОШТОВНІ консультації та перше тренування у ПОДАРУНОК 🎁
-
🇨🇦⛔️Уряд Канади старанно намагається знизити кількість новоприбулих іммігрантів в наступні роки і потроху вносить зміни в найпопулярніші програми імміграції. ❓Чому Канаді стали заважати іммігранти? ❗️Тому що їх стало занадто багато, особливо у великих містах. Настільки, що центральний банк Канади сказав “у нас криза доступності житла”. ℹ️Тому, щоб стабілізувати ситуацію та покращити умови життя та роботи для всіх жителів Канади, включно з новоприбулими, вводяться нові правила! 📱 ADMIN 🇺🇦🇨🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Montréal, Québec ⚜️ 🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Québec City, Lévis ⚜️🇺🇦 🌐Чат UA РАЗОМ в Toronto,Ontario