🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Rosscarrock SW Calgary Меня зовут Лана! Я подолог,Нейл мастер и мастер педикюра ! Буду рада увидеть всех желающих ±1403926-3472 Мой Инстаграм www.instagram.com/spodlubnaya?r=nametag
-
Добрий день, підскажіть будь ласка як взагалі виглядае офіційне працевлаштування в Альберті для майстра манікюру ?? Я хочу згодом податися на піар ( приїхала по програмі CUAET ) але тут мені пропонують умови в салоні 50/50, це не є робота на роботодавця, а на офіційних умовах затруднити відмовляються.
-
Майстер манікюру іде на прибирання, отримує документи і працює вдома. Бо послуги дешеві і 50% віддавати невигідно
-
Добрий вечір. Може хто знає, Чи є в Вінніпег фізичні магазини з перекарськими ножицями?
-
Усім привітик! Мене звати Оленка, я майстер ламінування вій, роблю красиві брівки фарбою та хною, а ще зроблю Вам крутий макіяж на ваш вибір. Зараз знаходжуся у місті Калгарі, а тому буду рада знайомству та зможу Вас порадувати своїми бюті послугами 🌸🥰 Моя робоча сторінка інстаграм instagram.com/alona_makeup_?igshid=Y2ZmNzg0YzQ= #майстер #нарощеннявій #ламінуваннявій #фарбуваннябрівхноюфарбою #місто Калгарі 🤩
-
Доброго вечора, порадьте будьласка майстрів з лазерної епіляції в Вінніпезі, буду дуже вдячна
-
Я роблю)
-
www.instagram.com/reel/CZcrFqOF0h6/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
А на якому лазері працюєте?)
-
IPL dermalase
-
Клас, я ваша, як тільки вирішу питання з графіком то одразу до вас, скучила за лазеркою)
-
Приходьте))
-
В жовтні знижки
-
#Едмонтон #South Allendale #майстерманікюру Привіт👋🏼 Мене звати Настя я майстер манікюру, мій стаж роботи близько 5 років. Я тільки почала працювати, знаходжусь в районі South (Allendale) Манікюр+гель-лак 40$ Манікюр + гель 50$ Нарощення від 55$ Моя сторінка в Інстаграмі
instagram.com/shy.nails?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
А знижка на три зони зберігається на весь курс, чи разово?
-
На весь
-
Якщо натискаєте кнопку book now, там шукайте promo
-
Зрозуміла, дякую🖤
-
#мастер #парикмахер #калгари
Здравствуйте! Только приехали в Калгари, на данный момент живём в гостинице в поиске постоянного места жительства. Я мастер парикмахер колорист с опытом работы более 8лет, в планах найти салон и устроиться на работу. Может уже кто устроился и знает где требуются мастера, напишите пожалуйста. Английский правда слабенький, переводчик всегда со мной)) Делаю все виды окрашивания (в разных техниках работаю), стрижки, уходы, укладки. Мои работы вы можете посмотреть здесь! Если есть вопросы, тоже пишите!❤️
instagram.com/maryana.colorist?igshid=YmMyMTA2M2Y=