🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Доброго вечора Я перукар. Хочу на зустріч😊❤ instagram.com/yulia_palamariuk_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Ищу косметолога который делает ботокс в Калгари
-
Вперше в 📍 Edmonton, стартує базовий курс з художнього оформлення, ламінування брів.
⁃ Хочеш заробляти на красі? ⁃ Планувати робочий день самостійно? ⁃ Мрієш навчитися робити круті брови? ⁃ Створювати якісний контент?
Якщо це все про тебе, тоді курс Pro-Brows ідеально підходить для втілення всіх твоїх ідей 🤍
Pro-Brows базовий курс оформлення брів, ніякої води, нудної та довгої теорії, а тільки:
⁃ знайомство з різними видами барвника ⁃ головні нюанси під час створення розмітки ⁃ фарбування, fashion-розтушовка ⁃ чиста корекція ⁃ Top Content
✅ PRICE : 499$ ✅ При бронюванні курсу у жовтні кожен отримає знижку -25%😍😍😍
Важливо ❣️ Навчання індивідуальне , тому ми будемо максимально зосереджені на твоїй майбутній професії 🫶🏻
Приємним бонусом будуть знижкові промокоди, buy-list з інтернет магазинами (де ви знайдете найкращі європейські матеріали для якісної роботи), моя підтримка online 24/7.
Запис на курс вже відкритий 🫶🏻🤍
-
Я за)
-
А ті хто ще не майстер, але дуже хочуть і йдуть навчання в цій сфері? Можно приеднатись?
-
Цена одинаковая у всех , на дому или в массажном салоне , в спа Может быть дороже , я и в салон ходила и на дома цена одинаковая , я плачу 10$ остальное страховая
-
Но обычно на год дают страховые 500$ , а это массажей 5-6
-
Дівчата з 📍EDMONTON
я-Алла, майстер з реконструкції волосся. Запрошую вас до себе на процедури:
• KERATIN TREATMENT (ця процедура на фото і відео) • HAIR EXTENSION • BOTOX (HOT&COLD) • SPA care
Також можу підстригти посічені кінчики 💇🏽♀️❤️
Всі мої роботи ви можете знайти на моїх сторінках:
Instagram: instagram.com/hair_edm?igshid=YmMyMTA2M2Y= Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100084304345708
-
Мой муж массажист-реабилитолог. $80 в час. Первый визит 25% скидка. Для новоприбывших постоянная скидка 15% Также он работает со всеми страховыми/бенефитами Мы находимся в Shawnessy sw
-
Конечно , приходите 🤗 Будем рады
-
Доброго ранку. Підскажіть будь-ласка, як к Манітобі можливо отримати ліцензію на роботу для майстра манікюру?)
-
Дівчата, вітаю! Хтось із вас писав резюме? Я майстер манікюру і поки не розумію з чого почати шукати роботу?
-
📍Майстри Бьюті сфери.
✂️Перукарі. 💅Манікюр. 💆Масаж. 🪒Депіляція,бровіст та інші.
📍Або ви Клієнт та🔍шукаєте собі майстра ⬇️ ⛷Калгарі 🏭Ванкувер 🏡Єдмонтон 🏞Вінніпег 🏠Раджайна(Regina)
-
Будь ласка слідуйте за правилам написання об'яви:
#майстер (чи #шукаюмайстера) #професія #місто #район Ваша об'ява, пишіть ціни на ваші послуги і які послуги надаєте. Також залишайте ваш Інстаграм з роботами.
Писати об'яву один раз на день.
Майстри Не пишіть в приват іншим учасникам групи, як що людина не запитує вас про послугу.
Пишіть, Якщо Не виконують зобов'язаннями майстри!!! #рекомендую чи #нерекомендую
Також пишіть якщо хтось схамить‼️
Будь ласка будьте обережні з об'явами, які пропонують роботу. Група неможе нести відповідальність за ці об'яви. Але Можете писати в групу і питати дівчат чи працювали вони в цьому салоні чи компанії. Так ви матимете feedback.
Всім дякую Будьте ласкаві та приязні до всіх учасників групи.
Всім бажаю здоров'я та мирного неба🌸
-
За посиланням на офіційному сайті Канади можете отримати інформацію по професії та вимогам щодо отримання ліцензії у кожній провінції Канади
www.jobbank.gc.ca/marketreport/requirements/16445/ca
-
Можете знайти приклади резюме для бьюті майстрів в інтернеті. Шукайте саме приклади для Канади. Розсилайте резюме онлайн, чи можете знайти салони які вам подобаються та просто йти туди та питати чи шукають вони майстрів та залишати резюме .
-
Дякую, може не так шукаю, але ще не зустріла резюме для бюті сфери, підглядаю в резюме кухаря. Дівчата, як вважаєте, чи потрібно писати про вищу освіту, якщо я не претендую на посаду за фахом і навіть дипломи не брала сюди?