🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
Привіт, дівчата. Шукаю на завтра зранку модель на балаяж/мелір/аіртач. Салон знаходиться біля метро Sheppard Avenue West. Оплата за матеріали 50-70$. Буду робити я, майстер з 6-річним досвідом. Своє портфоліо скину в приватні повідомлення. Прошу відразу скидувати фото свого волосся. Всім гарного дня:)
-
Привіт 👋 Я майстер з ламінування вій ✅ Працюю в Calgary, район Kensington
Відкритий запис на листопад 😍😍😍
☑️ -10% на перший запис ☑️ -20% акція до Halloween🎃 , яка діє до 01.11 ☑️ - задоволення результатом гарантую
Переглянути роботи та здійснити запис можна тут 👇 instagram.com/lash.calgary?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Доброго дня. В якому місті Канади ви працюєте?
-
-
Ліцензія треба тільки для ведення власного бізнесу
-
Швидше за все, що ні. Бо щоб робити тут масажі ви повинні бути сертифіковані саме в Канаді, якщо я не помиляюсь. Принаймні, майже всі в вакансіях вказують RMT - зареєстрований масажний терапевт
-
Есть мастера Виннипег?)
-
Наскільки я знаю, курси масажистів тут дуже довготривалі і дорогі. Безкоштовних немає. Але це ви вже повинні дізнаватися конкретно у вашому випадку. В Альберті загалом масажисти не ліцензуються поки що, якщо я не помиляюсь. Тобто чисто гіпотетично ви можете працювати масажистом, але вам потрібно буде домовлятися саме з салоном, де ви захочете працювати. Ну і однозначно доведеться перекладати всі ваші сертифікати англійською. Бо я свої сертифікати та дипломи перекладала.
-
А Вы мастер по ногтям или в какой сфере?
-
www.instagram.com/p/CikdrAUO1Cg/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Можно пожалуйста прайс и где будете принимать ?
-
Дівчатка доброї ночі!!!щось не спиться,чи то вбила собі в голову кардинальні зміни чи що....хто допоможе з перевтіленням з брюнетки у ось такий ефект ефективний😋Вінніпег локація!!!майстри відгукніться,скільки часу потрібно буде щоб вийти у такий колір і чи дуже пошкодиться волосся(маю надію що ні)???
-
Масаж і перукар це різне, напевно вам потребується ліцензія косметолога або масажиста
-
Благодарю 🙏
-
Зависит от того чем красили ранее и были ли какие-то ещё процедуры(кератин и тд). Нужно сделать тест прядь, чтоб не было сюрпризов. Далее уже будет понятно. Обычно это не менее 4 часов.