🇨🇦✂️💅Бьюті майстри & клієнти 🏵
-
А можно вас попросить контакт вашей знакомой что б узнать у нее? Она на каком виде лазера работает? Диоид? IPL?
-
Запитаю у неї чи можу дати контакт. Вона не моя знайома, че знайома знайомої). Я до неї хотіла влаштуватись на %
-
Если решить вопрос с финансами, то это это уже уже второй вопрос. Главное факт обучения, тут это тоже имеет значение
-
Супер. Буду очень благодарна за информацию
-
Написала
-
Запрошую до себе на Нарощування вій
- Гіпоалергенні матеріали преміум якості VIVIENNE
- Виконую всі об'єми та всі види моделювання *Носитимуться війки від 4х тижнів і більше
- Досвід роботи більше 4х років 🧚🏻♀️ Чекаю тебе на найкрасивіші вії ❤️ 24 Ave SW ,Калгарі 🌆
+1587-966-3083 Дар'я
@extensions_lash_calgary
-
Привіт ) Мене звати Ірина , я майстер манікюру . Зараз проживаю в Калгарі, тому буду рада бачити Вас у своєму салоні за адресою 1155L 44 Ave SE. Надаю послуги : Сет манікюр ( зняття , чистка , однотонне покриття ) - $40 Сет педікюр (зняття, чистка, однотонне покриття )-$60
-
Привіт. Я грумер. Перетворю Вашого улюбленця в справжнього красеня, чи красуню🐩🦮🐕🦺 Для цього, застосую: -купання спеціальними шампунями 🛁🧴+ кондиціонер; -ретельне вичісування старої шерсті; -стрижку згідно породи, чи Ваших вподобань✂️; -миття вушок; -обрізання і підпилювання кігтиків🐾 Короткошерстим хвостиками пропоную послугу - експрес линька, яка на місяць, позбавить Вашу оселю 🛖від надмірної шерсті + у Вашій каві☕, її теж не знайдете ☺️. Місто Торонто. ☎️ +1-437-244-38-45 instagram.com/vira.grooming?igshid=YmMyMTA2M2Y=, #грумінг #Торонто #Етобіко
-
Девочки, всем привет! Уже писала сюда, но так никто и не ответил( Подскажите пожалуйста, может кто-то знает, слышал, читал.. Я заканчиваю в Киеве курс «парикмахер- универсал», в общей сложности 330 часов обучения, акредитованное учебное заведение, сертификаты, подтверждение в случае необходимости на английском языке..английский нормальный. Смогу ли я найти работу только с обучением и учебным портфолио? В идеале в Альберте. Заранее благодарю за информацию 🙏💐
-
Доброго дня,якщо маєте досвід реальної роботи та знання мови то думаю так,пошукайте вакансії в салонах,перукарі завжди потрібні
-
Дякую! А чи зараховується практика на навчанні за практику.. я не працювала в Україні по цій професії..( я держслужбовець тому вирішила отримати реальну професію до від’їзду. Та чи потрібна ліцензія? Дуже хвилююсь, чи можливо з такими «даними» знайти роботу
-
Всі салони не зважають увагу на дипломи,це професія яка вимагає досвіду та реальним володінням ситуації.Якщо ви можете працювати с реальним клієнтом без сторонньої допомоги,то це буде визначним фактором,але скажу зі сторони роботодавця,якщо на питання про стаж роботи у вас буде відповідь що тільки курси,то шансів мало
-
Для Вас може бути варіант знайти вакансію помічник перукаря та розвиватися та показати що Ви вмієте та с часом зможете працювати як перукар
-
Ну це практично єдиний реальний варіант для Вас без досвіду роботи,але це добрий початок,тому що за пів року роботи в салоні ви зможете набути досвід і навіт якщо вам не дадуть працювати в салоні як майстер то зможете вже щось собі підшукувати,але вже маючи практику
-
Так, Ви праві. Дуже дякую за гарну пораду, бо я не знала взагалі з чого починати та як діяти по приїзду.. Тепер картина краще виглядає у моїй голові. Ще таке питання, можливо Ви і на нього знаєте відповідь, на яку +- заробітну плату можна розраховувати як помічник перукаря? Чи зараховується цей досвід при поданні на PR по ноку перукаря?
-
Про зарплату,то як договоритесь,але це буде мінімальна ,про PR не підскажу,але це краще вже проконсультуватися з еміграційним адвокатом,то тількі він зможе вам точно сказати