🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
Якщо ви постійно приймаєте ці ліки, то є сенс, щоб у вас був запас на декілька місяців. Тут первинна медична допомога не дуже швидка. Інсулін теж по рецепту.
-
Доброго дня всім!Таке питання-може хто знає,як швидко можна отримати ліки від астми у Канаді? Я і син астматики і можем взяти запас на 2-3місяці,так як приймаємо ліки кожного дня і це буде дуже багато,якщо на більше місяців брати.. За цей термін реально отримати рецепт від лікаря?Які документи потрібно для цього?У нас немає виписки з України від лікаря і чи доцільно її робити та переводити?Приймаємо пульмікорт(Budesonide ),Ventolin у небулах та Budesonide hard caps 400 mg and Formoterol Буду вдячна за відповіді🙏
-
🦠 Вaкцинація COVID -19 «ДІЯ-helsi»
❓ Потрібен сертифікат ? ❓ Але не хочете колоти в себе цей шкідливий "шмурдяк" ☠️ ?
😇 Вихід є ! 😇
✅ Робимо вакцину задніми датами! ✅ Офіційно генерується у додатку дія протягом декількох годин ✅ Без передплати!!! 💪 Також європейські сертифікати. 🤝 Запрошуємо ресейлерів до співпраці
☺️ Будьте здорові і звертайтесь в ЛС ;) ☺️
-
Доброго здоров'я,друзі ,пробачте що я турбую вас🙏 може у когось є можливість позичити 100 грн ( на їжу)🙏❤️ Буду дуже вдячна!! Надам любі документи для підтвердження особи! Бережіть себе та рідних 🙏
-
Здравствуйте, скажите пожалуйста, всем ли нужно проходить по прибытию в Канаду мед комиссию? Или это не обязательно? Возможно такой вопрос уже звучал. И нужно ли детям проходить. Спасибо!
-
Все,поняла!спасибо. Ещё может вы знаете,экзамен бесплатный или все же нет?
-
Да,спасибо большое!!!
-
Спасибо огромное за информацию ☺️
-
Мы по 100$ сдавали мед комиссию. Кровь еще отдельно оплачивали 35$
-
В разных городах разные цены
-
Я просто факт констатировала)