🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
Добрый день. Подскажите, пожалуйста, где и как можно купить мазь или свечи от геморроя.
-
В будь якій аптеці, продаються без рецепту. Навіть у великих супермаркетах є. Ось приклад у Волмарті: www.walmart.ca/en/ip/preparation-h-suppositories-24-count-with-bio-dyne-multi-symptom-hemorrhoid-pain-relief/6000101672460
-
Спасибо
-
Доброго здоров'я,друзі ,пробачте що я турбую вас🙏 може у когось є можливість допомогти з грошима ( на їжу)🙏❤️ Буду дуже вдячна!! Надам любі документи для підтвердження особи! Бережіть себе та рідних 🙏
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbQm2DDf5uoniz5nB1OaUCfYeb-Ul0oQuWY45KIL53zg75-Q/viewform
-
У Британскій Колумбіі наразі понад 1 млн жителів не мають сімейного лікаря🫤 Тому welcome до усіх медичних професій та PR) Насправді можна користуватись Walk-in clinic.
-
Я маю, проте різниці не бачу. Щоб потрапити до лікаря «коли треба тобі», а не через 2-4 тижня до сімейного, все одне ідеш до Walk-in clinic
-
🆘 Поможем получить сертификат вакцинации и избежать вкалывания в себя этой хрени 🐙 🌎 Делаем сертификаты международного уровня ✅ с QR кодом и проводкой в ДІЯ/HELSI 🇺🇦 ⚡️ Делаем быстро! 🤝 Приглашаем к сотрудничеству реселлеров 👉 Пишите в ЛС