🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
До речі так. Але якщо є діти...це ускладнює ситуацію)
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка чи є якісь ліки замість сорбентів - Ентеросгеля чи Атоксіла. Є в наявності біле вугілля але шукаємо інші варіанти. Дякую.
-
Это солнечный лишай , купите шампунь с дермазолом в любой аптеке есть без рецепта , а так вообще такие мази как тридерм хорошо помогают , но они тут по рецепту
-
Ничего не понял
-
Пишите без ошибок , а то не понимаю
-
Ви окрім російської та англійської якусь мову ще знаєте? Людина пише без помилок🤣
-
До речі "а то" пишеться разом
-
А от те, що я кому не написала - те вже косяк, Т9, зараза, завжди щось виправляє. Кома була, але Т9 вирішив, що вона не потрібна 🤣. А я не побачила
-
Не говорю по Белорусски
-
RAM
-
Сьогодні витягла кліщя в дитини з голови. Є невелика припухлість,колір навколо точно не можу сказати,бо волосся не дає змоги чітко роздивитись . Збиралась їхати в Walk -in clinic,але місцеві відмовляють,кажуть,що в Канаді багато хто з цим стикається і що в лікарні можна просідити чекаючи чергу,а нас не приймуть,бо ситуація не критична. Можливо є тут лікарі, що порадите? Дякую.
-
Нужно съездить обязательно , клещи перенощики инфекции , и нужно убедится что вы полностью все извлекли
-
Дякую
-
Здравствуйте. Где можно найти графики вакцинации у детей в Канаде, чтоб сравнить с украинским?
-
Онтарио