🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
Ви окрім російської та англійської якусь мову ще знаєте? Людина пише без помилок🤣
-
До речі "а то" пишеться разом
-
А от те, що я кому не написала - те вже косяк, Т9, зараза, завжди щось виправляє. Кома була, але Т9 вирішив, що вона не потрібна 🤣. А я не побачила
-
Не говорю по Белорусски
-
RAM
-
Сьогодні витягла кліщя в дитини з голови. Є невелика припухлість,колір навколо точно не можу сказати,бо волосся не дає змоги чітко роздивитись . Збиралась їхати в Walk -in clinic,але місцеві відмовляють,кажуть,що в Канаді багато хто з цим стикається і що в лікарні можна просідити чекаючи чергу,а нас не приймуть,бо ситуація не критична. Можливо є тут лікарі, що порадите? Дякую.
-
Нужно съездить обязательно , клещи перенощики инфекции , и нужно убедится что вы полностью все извлекли
-
Дякую
-
Здравствуйте. Где можно найти графики вакцинации у детей в Канаде, чтоб сравнить с украинским?
-
Онтарио
-
Страхування на ліки в екстрених випадках доступне для прибулих CUAET, які ще не зареєстровані в MSP.
BC PharmaCare повністю покриває відповідні витрати на перше заповнення будь-яких терміново необхідних ліків, призначених B.C.
Emergency drug coverage is available to CUAET arrivals who are not yet enrolled in MSP.
BC PharmaCare will fully cover the eligible costs of the first fill of any urgently required medications prescribed by a B.C. prescriber.
www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/pharmacare-for-bc-residents/who-we-cover/ukrainian-cuaet-arrivals?keyword=CUAET#planc
-
Ну его называют цветной или солнечный ) это одно и тоже )
-
Доброго здоров'я,друзі ,пробачте що я турбую вас🙏 може у когось є можливість допомогти з грошима ( на їжу)🙏❤️ Буду дуже вдячна!! Надам любі документи для підтвердження особи! Бережіть себе та рідних 🙏