🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
t.me/BritishColumbiia чат в телеграмме включает в себя все аспекты для помощи украинцев. Помощь в составление резюме, поиск жилья, медицина, обучение , школы и садики , рекламу услуг , вопросы по авто и обучению , перевоз животных, эмиграция и эмиграционные консультанты , финансы и бизнес
-
Добрий вечір! Шукаю уролога та гінеколога. Потрібна консультація. Напишіть будь ласка в дірект. Дякую
-
Добрий день, можливо підкажете групу медсестр і фельдшерів в Канад?
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 Волонтери просять підписати петицію, щоб Унеможливити вплив держави-терориста ☠️ (рф) на внутрішні правові процеси України. петиція 👉 petition.president.gov.ua/petition/174844 👉 Як виявилося, терористи можуть використовувати прогалини в законодавстві України. 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 ❗️ Важливий кожен підпис ❤️ Дякуємо!
-
Доброго дня! Підкажіть будьласка які є таблетки від герпесу, бо мазь є, але цього недостатньо.
-
t.me/BritishColumbiia чат в телеграмме включает в себя все аспекты для помощи украинцев. Помощь в составление резюме, поиск жилья, медицина, обучение , школы и садики , рекламу услуг , вопросы по авто и обучению , перевоз животных, эмиграция и эмиграционные консультанты , финансы и бизнес
-
Дякую
-
В Канаде нет энтерос Геля
-
Вы где находитесь ? У меня есть, но я в Ванкувере
-
Понял , далековато
-
Чому немає? Є, просто шукати в натуропатичних магазинах. Я замовляю онлайн зазвичай www.amazon.ca/Enterosgel-Suspension-Babies-Children-Adults/dp/B015R4DY2O/ref=mp_s_a_1_3/?_encoding=UTF8&adgrpid=63983339987&gclid=EAIaIQobChMIkurhsIen_AIVConICh2skwtQEAAYASAAEgJCFfD_BwE&hvadid=602813404692&hvdev=m&hvlocphy=9000810&hvnetw=g&hvqmt=e&hvrand=4897956443952842510&hvtargid=kwd-323988700074&hydadcr=20792_13370283&keywords=enterosgel&qid=1672599702&sr=8-3&ref_=navm_hdr_signin
-
Спасибо что подсказали
-
Активований вугіль можна знайти в аптеках, без рецепту. В Shoppers точно бачила капсули