🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
Добрий Вечір , з новим роком! Маю питання ; біль в грудях з правого боку періодична , німіє іноді , іноді все проходить … кинув курити півроку тому. Був у лікаря він подивився , шось послухав , зміряв тиск :- сказав що нічого страшного … але я підозрюю шо може плевріт … порадьте щось .. бо я непокоюся а звернутися ні до кого….
-
Может у вас нервное и межреберная дистония
-
…… може буть все шо завгодно)))) але як дізнатися напевно?
-
Дистония эта опаснэ діло? Дякую за відповідь
-
Плеврит, если он есть, просматривается на рентгеновских снимках.
-
telegra.ph/Golosovanie-01-03-2
-
t.me/BritishColumbiia чат в телеграмме включает в себя все аспекты для помощи украинцев. Помощь в составление резюме, поиск жилья, медицина, обучение , школы и садики , рекламу услуг , вопросы по авто и обучению , перевоз животных, эмиграция и эмиграционные консультанты , финансы и бизнес
-
Ідіть до інших лікарів, поки не знайдете когось, хто більше відповідальний за інших. Через пошук гляньте в ваших місцевих групах фб які walk-in clinic чи лікарів люди рекомендують.
-
Дякую дуже
-
Боль при вдохе?Отдышка?Кашель?Больше информации нужно.какие анализы сдавали и что показало?
-
Доброго дня.Подскажите пожалуйста группы по Новой Шотландии.
-
t.me/Ukrainia_NS
-
Дякую!
-
Доброго здоров'я,друзі ,пробачте що я турбую вас🙏 може хтось допомогти продуктами чи грошима ( на їжу)🙏❤️ Буду дуже вдячна!! Надам любі документи для підтвердження особи! Бережіть себе та рідних 🙏
-
t.me/BritishColumbiia чат в телеграмме включает в себя все аспекты для помощи украинцев. Помощь в составление резюме, поиск жилья, медицина, обучение , школы и садики , рекламу услуг , вопросы по авто и обучению , перевоз животных, эмиграция и эмиграционные консультанты , финансы и бизнес
-
Добрий день усім. Скажіть будь ласка хто знає, який є замінник Беродуалу ( балончик для інгаляції від астми) , і чи можна купити без рецепту?
-
Тут такие препараты по рецепту все
-