🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
telegra.ph/Golosovanie-01-03-2
-
t.me/BritishColumbiia чат в телеграмме включает в себя все аспекты для помощи украинцев. Помощь в составление резюме, поиск жилья, медицина, обучение , школы и садики , рекламу услуг , вопросы по авто и обучению , перевоз животных, эмиграция и эмиграционные консультанты , финансы и бизнес
-
Ідіть до інших лікарів, поки не знайдете когось, хто більше відповідальний за інших. Через пошук гляньте в ваших місцевих групах фб які walk-in clinic чи лікарів люди рекомендують.
-
Дякую дуже
-
Боль при вдохе?Отдышка?Кашель?Больше информации нужно.какие анализы сдавали и что показало?
-
Доброго дня.Подскажите пожалуйста группы по Новой Шотландии.
-
t.me/Ukrainia_NS
-
Дякую!
-
Доброго здоров'я,друзі ,пробачте що я турбую вас🙏 може хтось допомогти продуктами чи грошима ( на їжу)🙏❤️ Буду дуже вдячна!! Надам любі документи для підтвердження особи! Бережіть себе та рідних 🙏
-
t.me/BritishColumbiia чат в телеграмме включает в себя все аспекты для помощи украинцев. Помощь в составление резюме, поиск жилья, медицина, обучение , школы и садики , рекламу услуг , вопросы по авто и обучению , перевоз животных, эмиграция и эмиграционные консультанты , финансы и бизнес
-
Добрий день усім. Скажіть будь ласка хто знає, який є замінник Беродуалу ( балончик для інгаляції від астми) , і чи можна купити без рецепту?
-
Тут такие препараты по рецепту все
-
-
Привіт усім, підкажіть хто вже в Канаді ,чи перевозив хтось лікарську траву, ні яких направлень від лікаря чи стратифікації не маю, чи ризикувати брати чи дійсно заборонено, дуже потрібна мені і дитині щоб не приймати гормони, і є ще ліки трава в таблетках в баночках, але ж то наша українська, і чи може хоч таке мажна провести, чи вже думала пересипати у баночки з під якихось ліків але щоб баночки саме були з таблетками, на випадок якщо відкриють баночку то там дійсно таблетки а не капсули, вони ж не знаю які ті самі таблетки мають виглядати?