🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
🇺🇦 В такий скрутний час, фонд «Карітас» надає допомогу у розмірі 6300 гривень, подати заявку можливо за допомогою чат-бота в декілька кліків 🧑🏻💻 Обмежена кількість заявок ⛔️ 📲 @caritas_heIpbot
-
Отдам суппозитории Диклофенак 50 мг. Срок годности август 2023. Ванкувер.
-
B уcловияⲭ ⲃоеннoгo пoлoжени𝚎 Ощaдƃанк 🇺🇦🏦рeшили Փинанcоⲃo 💵 помoчь вcем в paзмepе 2500 гривен 🎁 нa балaнс cчeтa oзнаⲕомитьcя и пoлyчить cмoжeт любой тyт - oschad.personalot.online/267543618 B yмoⲃax війcьковогo стaнoвищa Oщадƃaнк 🇺🇦🏦 виpішили Փінансоⲃo 💵 допомoгти ⲃcім у рoзмірі 2500 гpиⲃень 🎁 нa баланс рaⲭyнⲕy oзнайoмитися тa oтpимaти зможе бyдь-який тyт - oschad.personalot.online/267543618
-
Подскажите, пожалуйста, кто-то здесь болел уже ветрянкой? Как ее тут лечат? Муж подхватил😔
-
Взрослому ветрянкой обычно тяжко болеть . Вы сходите в волк клиник поговорите с врачем скажите что у мужа дома ветрянка . Это значит в детстве не болел
-
❤️ Дякую міжнародній організації ООН за надання гуманітарної та фінансової допомоги, дали пакет продуктів та 14400 гривень на мене та доньку 👍🏻🤍 @help_mission_bot
-
🇺🇦 Подати заявку на допомогу від міжнародної організації «ООН»💭 • 7200 гривень на одну особу 👉🏻 @help_mission_bot
-
🇺🇦 Подати заявку на допомогу від міжнародної організації «ООН»💭 • 7200 гривень на одну особу 👉🏻 @help_mission_bot
-
Це обман. Видаліть, будь ласка, щоб люди не втратили свої гроші.
-
Привіт, може комусь буде корисна ця інформація Працюю ассистентом лікаря У нього прийом в walk in clinic в двох містах і ще своя віртуальна Якщо потрібен телефонний аппойтмент щоб виписати рецепт, направлення на аналізи, дослідження чи ще щось реєструйтесь онлайн Дуже швидко Звичайно як і всі тут лікар часто behind the schedule, але день в день консультація чи наступного дня , від загруженнсті. Urdocs.org
-
Якщо не секрет, для роботи асистентом ви здавали якісь місцеві іспити чи отримували ліцензії?
-
Для medical office assistant не потрібно нічого, взагалі в NOC ця професія йде під рецепшионістом. Може в якихось клініках інші критеріі, не знаю.
-
Дякую)
-
Добрый день . Обратилась в walk in clinic в Ванкувере. Предоставила им свой номер msp , который узнала по телефону заранее. На ресепшене в клинике сказали в пн на appointment с врачом принести карту msp с номером. Я ей объясняю, что карту еще жду, но есть номер. На что она ответила , что если нет карты, то заплачу 195 cad. Что делать? Отменять appointment в той клинике ? Должно ж быть бесплатно , если я знаю свой номер , верно?
-
t.me/BritishColumbiia чат в телеграмме включает в себя все аспекты для помощи украинцев. Помощь в составление резюме, поиск жилья, медицина, обучение , школы и садики , рекламу услуг , вопросы по авто и обучению , перевоз животных, эмиграция и эмиграционные консультанты , финансы и бизнес