🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
Привіт всім. Благаю вас, не пролистуйте це повідомлення, будь ласка! Склалась така ситуація, що ми з моїм дворічним синочком, на сьогоднішній день - живемо в Україні. Знаходимося зараз, в дуже складних життєвих умовах, опинилися ми в них, через невеликі фінансові труднощі, які почалися після звільнення. Щоб вам було зрозуміло, зараз, мені навіть немає за що, купити нам з сином поїсти. Дякувати богу, що ще трошечки залишилося дитячого харчування, але його вистачить, приблизно на один - два дні, максимум. За їжу для мене, я краще промовчу. Люди, якщо ви можете, то будь ласочка, дайте мені в борг декілька сотень, або у кого, скільки, є. Прошу всіх вас, спробуйте допомогти нам, хоч якось. Навіть звичайна інформація, може допомогти більше, чим будь-яка кількість грошей. Напишіть мені в приватні повідомлення, будь ласка, якщо ви вирішите нам допомогти. Велика вам подяка, в першу чергу за те, що ви дочитали до кінця наше звернення. Дякую вам, нам дуже приємно!
-
Earn 300% daily in this amazing registered firm which accepts any form of payment whatsoever. This organisation has been verified with trust pilot, Alexa and scam adviser you are good to go to work with them I have made multiple profits since I started working with this organisation all thanks to them to my daily profits. lyupz.com/FyZtp lyupz.com/FyZtp
-
Тут богато спонсорів для США - Якщо ти хочеш до Штатів за програмою "Uniting For Ukraine". t.me/unitilngforukraine
-
t.me/BritishColumbiia чат в телеграмме включает в себя все аспекты для помощи украинцев. Помощь в составление резюме, поиск жилья, медицина, обучение , школы и садики , рекламу услуг , вопросы по авто и обучению , перевоз животных, эмиграция и эмиграционные консультанты , финансы и бизнес
-
Hey guys I'm now happy that I just got paid $5,000 for just investing $200 in just 1 day by using your mobile phone am so so happy guys for more Information click the link below t.me/+chT575NDbOVjZjNk
-
Доброго часу доби 😊 Я вже майже рік студентка українського медичного закордоном. Це дослідження психічного здоров'я молоді, яка була вимушена переїхати через початок війни в Україні. 🦭 Якщо вам 16-30 років і ви переїхали або перебували якийсь час закордоном, буду вдячна за ваші відповіді. (Анкета на 2 хвилини вашого часу, можете обрати англійську, українську або російську мову). Дякую! англійською forms.gle/9ouc9tfWC7z41eyF7 українською forms.gle/f1qQLVfS8gSTDCwA6 російською forms.gle/xminq4WxS5M7AR6A7
-
Successful retirement for me. I am very happy to be earning with this company as well and the admins here are really amazing. Thanks to the live support team for this wonderful retreat. t.me/+UkhjkjoqAthmN2U8 t.me/+UkhjkjoqAthmN2U8 t.me/+UkhjkjoqAthmN2U8
-
привет, напишите мне, пожалуйста, я здесь новенький
-
Здравствуйте! Люди, я сейчас обращаюсь ко всем неравнодушным, пожалуйста помогите нам! Мы находимся с маленьким ребенком, на територии Украины. Проживаем в селе, в очень тяжёлой жизненой ситуации. У нас в доме, в прямом смысле нету ни кусочка хлеба, и так уже несколько дней. Финансов нету совсем, в данный момент помощи, кроме ВПО, не получаем. Пожалуйста, помогите нам ради бога, умоляю вас. Всю более подробную информацию, могу предоставить в ЛС. Я прошу вас отнестись к нашей ситуации, с пониманием, спасибо!
-
cutt.ly/c3BbaKI
-
доброго вечора ,друзі пробачте будь ласочка🙏 може знайдется така людина яка зможе допомогти нам с дітками продуктами чи може хтось фінансово зможе ,дуже тяжко,залишилася.без роботи ,виховую сама 2 хлопчиків ,була б.дуже вдячна🙏🙏 Слава Україні🇺🇦