Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. 🇺🇦 лікар в 🇨🇦

🇺🇦 лікар в 🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
2.6k Posts 669 Posters 3.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Tатьяна Колпакова
    wrote on last edited by
    Значит скорее рефлекс, у меня так при короне было. Врач сказала два дня пить много и если не откашливается, пить для осьановки рефлекса. За пару дней все прошло.
    1 Reply Last reply
    0
  • t387256665T Offline
    t387256665T Offline
    Victoria Mezhenkova
    wrote on last edited by
    3 раза в имерженси была🙈 дышать тяжело периодически, сделали рентген, кровь взяли, сердце проверили. Сказали в норме, дали ингалятор, который не помогает. Семейного врача нет(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tатьяна Колпакова
    wrote on last edited by
    Значит с легкими все ок. Это уже радует. Антигистаминные снимут кашель
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝒟𝓂𝒾𝓉𝓇𝒾𝓎 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Может у вас паническая атака иногда возникает
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝒟𝓂𝒾𝓉𝓇𝒾𝓎 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Если сатурация норм , то скорее всего это паническая атака или нехватка магния
    1 Reply Last reply
    0
  • t387256665T Offline
    t387256665T Offline
    Victoria Mezhenkova
    wrote on last edited by
    Вроде нет причин для нее😔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Evelyn Wong
    wrote on last edited by
    Greetings my lovely people I want to use this opportunity to invite you all to the best platform ever. when I made the investment of 100$ and get the profit of 3500$. between 12 hours. I was very scared when my brother told me about this platform. because I have never did anything investment before In my life. so I said I should try it and see how it works but God did I receive my profit successful after 12 hours. All thanks to successful company trader. Click on the link to get started 👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿 t.me/njdnxjbxbx t.me/njdnxjbxbx t.me/njdnxjbxbx t.me/njdnxjbxbx t.me/njdnxjbxbx t.me/njdnxjbxbx
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vdhe
    wrote on last edited by
    I'm overwhelmed to testify this great I have witness I didn't believe it until I have my first withdrawal second, third and so on and it was swift and good, I urges my fellow investors to hold to this great opportunity to make profits in here Click on the link below to contact t.me/Binary_Option_Trading_Support
    1 Reply Last reply
    0
  • t5936859137T Offline
    t5936859137T Offline
    Elena SMM
    wrote on last edited by
    Привіт, я шукаю чесного працівника, який би впорався з орендою, ви публікуєте нерухомість у деяких соціальних мережах, надішліть мені повідомлення, щоб дізнатися більше
    1 Reply Last reply
    0
  • t5849906860T Offline
    t5849906860T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Скалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝒟𝓂𝒾𝓉𝓇𝒾𝓎 🇨🇦
    wrote on last edited by
    t.me/BritishColumbiia чат в телеграмме включает в себя все аспекты для помощи украинцев. Помощь в составление резюме, поиск жилья, медицина, обучение , школы и садики , рекламу услуг , вопросы по авто и обучению , перевоз животных, эмиграция и эмиграционные консультанты , финансы и бизнес
    1 Reply Last reply
    0
  • t5839636175T Offline
    t5839636175T Offline
    Pat Lawson
    wrote on last edited by
    t.me/+FFOxhSJ_CzNlNzI8 t.me/+FFOxhSJ_CzNlNzI8
    1 Reply Last reply
    0
  • t5849906860T Offline
    t5849906860T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Скалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna Mills
    wrote on last edited by
    I gave in to her mentorship. It was not easy with my €550 investment as it was my first time but I received a profit of €5,970 in return. I didn't want a huge return, I just wanted a trusted trader and educator. I want to take this time to pay tribute Mrs @Karen_CampbellFx12 t.me/+KsRG6X8eWXNlNmRk t.me/+KsRG6X8eWXNlNmRk
    1 Reply Last reply
    0
  • t5849906860T Offline
    t5849906860T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    1 Reply Last reply
    0
  • t5849906860T Offline
    t5849906860T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути сьогодні, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5837858126T Offline
    t5837858126T Offline
    Misty McCannon
    wrote on last edited by
    ВАКАНСІЯ! Вакансія - робота в маркетингу в соціальних мережах {SMM}. Вік - від 20 років! Країна-🇺🇦🇺🇸🇬🇧🇪🇸🇩🇪 та інші! Посада – асистент Зарплата - $500 {на тиждень}! Назва компанії-{FIRST KEY HOMES} ДЛЯ ДЕТАЛЬНІШИХ ДЕТАЛЕЙ НАДІШЛИТЬ ПРЯМЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    L. L.
    wrote on last edited by
    🌻 💛 Українська музика - найкращі сучасні хіти солов'їною. Підпишись, щоб не загубити❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t567844477T Offline
    t567844477T Offline
    Miss🤍Kriss
    wrote on last edited by
    Ви це пишете не в ту групу. Тут потребують медичної допомоги. Різниця є?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5849906860T Offline
    t5849906860T Offline
    Настя
    wrote on last edited by
    Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags