🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
t.me/ukrainians_toronto
-
Дякую за відповідь 🙏
-
Спасибо огромное!
-
Святогорская Лавра.
-
Дівчата ми зробили групу в телеграмі " Майстрині в торонто" якщо ви майстер чи шукаете майстра напишіть мені я вам скину лінк для вступу.
-
Можна мені лінк ?
-
Добавте мене будь ласка я майстер
-
Ребята, как обстоят дела в Канаде с исследованиями? Есть ли лаборатории на подобии нашего Синево или Инвитро?☺️
-
И есть ли у нас тут онкологи, как к ним записываться ?
-
t.me/ukrainians_toronto
-
Доброго всім вечора,в мене виникло нагальне питання,хто володіє інформацією відгукніться будь ласка: на даний момент перебуваємо в Італії і виявилось що синові 12 років потрібна операція,але можуть зробити тільки протягом року,коли не відомо,ми планували переїзд на вересень в Канаду,нас порадили робити в Торонто чи Ванкувері,яка ціна,чи роблять безкоштовно? Дякую за відповіді.
-
Лікування за провінційним страхування в Онтаріо безкоштовне. Проте тут треба буде пройти повторне обстеження та діагностику - просто так ніхто не буде робити
-
Друзья, вопрос из области медицины: Обязательно ли в Канаде делать канадское обследование. Или можно получить лечение по результатам из другой страны? Интересует конкретно КТ? Как вы знаете минимальный интервал между процедурами 3 месяца. Буду благодарна за информацию.
-
На жаль тут ніхто не береться за «чужу» роботу. Тобто ніхто по перекладеному дослідженню Вас лікувати не буде (зазвичай). Спочатку Вам потрібно звернутися до сімейного лікаря і саме він дає направлення до вузького спеціаліста. Без направлення потрапити не можливо (вийняток якщо Ви звертаєтесь до приватної клініки). Саме вузький спеціаліст вирішує яке обстеження проводити та як Вас надалі лікувати. Зазвичай все роблять наново - я майже усю свою медичну картку перекладала, а лікарі туди навіть не дивляться. Тут уся мед історія знаходиться в електронній базі, папірцям не довіряють, бо легко підроблюються. У Вашому випадку Ви можете чітко розповісти та пояснити що Ви робили КТ нещодавно і не хочете опромінювати себе ще раз. Ніхто Вас змушувати не буде