🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
Привіт. Можна без, Benadryl, Claritine і ще якісь є
-
I'm a 3D receiver, need a good loader who can load my 3D payment link
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка яку мазь можна купити в Канаді від ячменю на оці
-
Хтось користується програмою Zenly?
Якщо користуєтеся добавляйтесь)
zen.ly/yura_vodyaniy
-
Залежить від того що саме будуть робити і складність. Наприклад якщо будуть назначати видалення зуба яке не можливо зробити в стоматологічному кабінеті, а саме в госпіталі під наркозом - то провінційне страхування покриє. Я думаю, що краще за все подзвонити їм, вони явно точну відповідь Вам дадуть. Номера ось тут: www2.gov.bc.ca/gov/content/health/health-drug-coverage/msp/bc-residents/benefits/services-covered-by-msp/medical-benefits
-
I'm a 3D receiver, need a good loader who can load my 3D payment link
-
Всем, привет! Выручайте земляки.. это снова я со самим зубом. мучаюсь флюсом уже неделю, сходила в emergency, назначили антибиотик, легше за два дня не стало. Врач сказала в этом случае бежать к стоматологу срочно, а финансово не могу это сделать. Есть какие-то лазейки? Может дешёвые клиники или emergency, которая вскроет флюс в Ванкувере, или организация, которая может помочь оплатить, или ещё варианты? Буду благодарна за советы. Забегая наперёд, зуб леченый перед приездом, удаляли нерв, видимо неудачно..
-
Доброго дня. Це називається Acute bacterial tonsillitis
-
zen.ly/yura_vodyaniy