🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
Нет, налог на сумму которую Вы ввозите в Канаду не предусматривается
-
А скільки коштувало ?
-
У Варшаві 2 лікаря. Пані Єва - огляд 350 злотих, аналіз крові та сечі 120, рентген у іншому місці 120 Пан Крук огляд 300 злотих, аналізи, каже, українцям не треба, рентген у іншому місці 120
-
Інформація станом на четвер
-
Вітаю з Днем матері! Нехай це зворушливе і тепле свято ознаменується поблажливо всміхаючись, радістю і добром. Бажаю кожній мамі на світі – тільки кращого. Здоров'я, міцної сім'ї, надійності та впевненості, достатку і гордості за своїх діток. Щастя в ваші люблячі очі й миру в серці!🇺🇦🙏💐
-
А каким образом предоставлять информацию о вакцине? Если она а меня есть только в приложенти Дiя? Заранее благодарю!❤
-
Всем доброй ночи! Подскажите пожалуйста, есть кто то кто проходил медосмотр до прилёта в Канаду в другой стране у сертифицированного доктора?
-
А каким образом предоставлять информацию о вакцине? Если она а меня есть только в приложенти Дiя? Заранее благодарю!❤
-
Доброго всім здоров’ячка👐 Маю питанячко: накупили з собою ліків та забрали свої запаси. Не на все є чеки. Коробки викинула, а інструкції є не для всіх ліків. Хочемо здати в багаж. Забороненого нічого не маємо, саме страшне то антібіотік. Чи нормально пропустять. Летимо aircanada. Може хтось в курсі.
-
поспілкуйтеся зі мною, дозвольте мені розповісти вам, як я зробив усі ці гроші