🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
У меня сестра так летела, проблем не было.
-
Доброго Вечора ,хочу звернутись до небайдужих людей Сталась така неприємна ситуація ,що в ми не маємо навіть 465 гривень за суміш для дитини 4149390008600271 (надіюсь зможемо зібрати цю суму до завтрашнього дня ) Для підтвердження інформації щодо цього ,можу надіслати будь-які документи ,які ви попросите в приватні повідомлення Мені справді дуже незручно просити у Вас таким способом гроші ,але це останній вихід У нас є багато речей для хлопчиків до 1 року,кому потрібно можу передати , для нас вони ще завеликі Хто має можливість доставити нам ,напишіть будь ласка (м.Чернігів) Дякую доброту всім ,Вам це повернеться вдвічі❤️😭
-
Ми чекали на карту майже місяц, заповнювали анкету онлайн.
-
Подалась по емейл тиждень тому, трохи менше, сьогодні прийшли листи. пізніше прийде ще номери з картками і все .
-
Але покриття вже діє.
-
This the platform i have seen and gain trust on it, i wish all that gonna invest here good luck Amen,.
https//IFXEXPO-INTERNATIONAL.LTD is a powerful investment management platform for bitcoin mining with a focus on safety and profitability.IFXEXPO-INTERNATIONAL.LTD
-
Physician
-
тоже интересует
-
Pets to Canada Чат для тех, кто везёт животных в Канаду t.me/petstocanada
-
Это то ещё приключение найти. Просто холите по ближайшим клиникам и спрашивайте есть ли у их семейных врачем места. Потому что они лимитированные и в этом заключается проблема в поиске
Так же попробуйте тут поискать: www.ontario.ca/page/find-family-doctor-or-nurse-practitioner#section-1