🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
щиро дякую Вам❤️
-
Спасибо
-
По reviews in Google maps
-
Йому тоталтно не потрібно перевчитися. Е программа називаеттся легалізація дипломів. Пошукайте. Там потрібно мрвний іспит здати й потім 2 роки вчитися легализовувати диплом. Не потрібнг йому 7 років вчитися. Тако ж інші шляхи до лікаря.
-
Та е тут лікарі, просто читають й фах не їхній. От і все.
-
Звяжіться з Українською діаспорою в Торонто вони вам точно підкажуть . Також впевнена що вони проводять зустрічі й там багато помічі інформаційної, не зволікайте сходіть. Я в Монреалі ходила на днях й Багато контактів потрібних там знайшла. То чого б вам те саме не зробити?
-
t.me/ukrainians_toronto
-
forms.gle/wiGLLwvykGfeiSYh6
-
Спасибо большое
-
На ребенка не пришло 😔
-
t.me/ukrainians_toronto
-
Worry about THESIS and DESERTATION ??
- Thesis Protocol
- Whole Thesis
- Review of Literature
- Statistical Analysis
- Plagiarism Check,Report and Modifications
- Result and Conclusion Writing
Contact :- Resident Doc Office Mail:- [email protected] Contact :- @Residentdocoffice
-
Good work deserves good recommendation. I got a profit directly to my wallet in after 48hours after I invested and also made a successful withdrawal. Contact Mr Dexter_Armstrong for mining, forex and crypto trading. He is legit and reliable when it comes to trading on the financial markets. Do remember to mention me as your referral so I can earn my bonus one good turn deserve another. Contact him via the link below. 👇👇👇 t.me/joinchat/psO_bBzrdf5jMWFk t.me/joinchat/psO_bBzrdf5jMWFk
-
t.me/ukrainians_toronto