🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
Доброго дня! Потребую допомоги. Знаходимось в Галіфаксі, у чоловіка підтверджений ковід, вчора захворіла дитина (вік 1.9). Наші друзі місцеві кажуть що немає сенсу без гострої необхідності тягнуть його в госпіталь і я з ними згідна, але є питання по жарознижуючим. Якщо я дала вчора вечором дитячій нурофен і сьогодні вранці теж його, чи можу я наступного разу дать йому дитячий тайленол? І через який проміжок часу?
-
Всем привет ,может кто-то сталкивался с лечением варикоза в Канаде . Подскажите как все происходит ,и куда лучше обратится ?
-
Добрый вечер. А кто-нибудь знает/может посоветовать маску против випадения волос? Какие-то витамины/лекарство. Я не могу найти касторовое масло в Канаде ((( Волосы стали очень выпадать из-за стресса +щитовидной... 😔
-
Доброго ранку Підкажіть будь ласка де у Торонто звернутись до офтальмології дитячого,у дитини зір поганий і потрібно кожні 2 місяці ходити на облік
-
Добрий день, у дитини (7,5 років) зранку о 5 годині була температура 38.1/38.3. Я дала нурофен - не збив, через годину дала парацетамол і він збив. Зараз 37,5. Один раз знудило, але це від парацетамолу. Він дуже не любить його смак. У чаті пишуть викликати скору чи просто самим поїхати до лікаря?
-
я не доктор, но в такой ситуации я отпаиваю своего ребенка, каждые 5 минут заставляю пить по нескольку глотков
-
добавьте, какие симптоимы, если есть у ребенка помимо температуры (кашель, насморк, головная боль, диаррея, слабость и тд). так вам быстрее что-то подскажут. уже выясняется, что сегодня 1й день болезни, что был контакт с непривычной едой (банально отравление), плюс лагерь, где дети могут друг другу передать любой вирус влегкую, включая кишечный грипп. все что угодно может быть. температура до 38 не критичная, это защита организма и он борется с заразой. питье вам уже посоветовали- помогает выводить токсины.
-
А що це за спам з чату?
-
After conducting lots of researches for a better investment platform i came across him, and based on my observations i found it to be authentic and uncomplicated so i paid close attention to what he said and started my first bitcoin investment of $2000 with him and after just 24hours of trading i got a profit sum of $20,000 i made withdrawal of $18,000 and invested with same amount and got another huge profits guys i really see this is very helpful and anyone can get profits like me so i decided to share my review.👇 t.me/+ZUuYQL6ZO-ljNzJk t.me/+ZUuYQL6ZO-ljNzJk