🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
🦠 Делaем официaльные ceртификаты вaкцинации (CОVID 19) без вкалывaния в сeбя этой врeдной недовакцины ! 🌎 Делаем как гражданaм Укрaины, тaк и по вcему миру c прoводками по необходимым базaм! 👍 Без предоплаты 👉 Пишитe B ЛC!
-
-
t.me/ukrainians_toronto
-
Hello
-
Hello
-
Доброго дня! Шукаю сімейного лікаря/терапевта/рентгенолога, хто може проконсультувати по результату рентгена. Буду дуже вдячна за відповідь!
-
Кто вкурсе как привязать ребёнка к больнице в ванкувере? Мы приехали по Cuaet и есть ворк пермит у родителей
-
Привіт усім підкажіть будь-ласка, в мене є дві родинки великі болючі в Україні я обмежувалась у трихолога високого профілю вона і по усяким родинкам папіломам, провіряла прибором їх і через місяць казала що,якщо вони злоякісні то їх видалять, але почалась війна і мусила з малим виїхати, і топер поки в Іспанії тут не можу такого знайти щоб провірити,в Канаду планую у вересні Литіти,плануємо у Ленглі зупинитись, чи є хто з наших чи хто знає чи можна таке повірити у Канаді і вирізати якщо потрібно
-
А ви проходили медобстеження в Канаді?
-
Мені теж приходив. Думаю по віку обирають)))) там десь в тексті було вказано, що в зв,язку з віком час планового обстеженнч
-
😁Мені теж тільки що таке прийшло
-
Моя семейная сказала, что даже к гинекологу не надо, они сами берут мазок