🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
Едьте в Emergency. Если ушная боль. Да ждать долго, но там и послушают и уши посмотрят.
-
Нет
-
Детям покрывается часть лекарств
-
Покриває дітям до 18 років. Нам безкоштовно по ній і спейсер видали та лікі і антібіотик. Я заплатив ноль ( чи пару баксів за "упаковку")
-
Добрый день. Есть ли среди участников группы ортопед или невролог? Очень болят ноги. Нужен совет)))
-
Подскажите, Как лечат глистов в Канаде? Обращаться в walk in?
-
Теж цікавить питання гельмінтів, але більше для профілактики. Чи тут є якісь таблетки, які відпускають без рецепту?
-
На iHerb вже не один раз брали і дієвий як для профілактики і навіть для лікування
-
docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScV88hdjiYNgZrUu4EB3L0iBR0R7pzIu7tkGfVjT_oHbJ9sAQ/viewform Девушки женщины пожалуйста пройдите тестирование… вопросов не много
-
Шановні українці, тут можна знайти різноманітні оголошення про роботу, житло та інші види пільг. 🙏💙💛 frompeopletopeople.com
-
Доброго здоров'я,друзі ,пробачте що я турбую вас🙏 може у когось є можливість допомогти з грошима ( на їжу)🙏❤️ Буду дуже вдячна!! Надам любі документи для підтвердження особи! Бережіть себе та рідних 🙏