🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
Шановні українці, на цій платформі ви можете знайти різноманітні оголошення про проживання, транспорт, роботу та інші види допомоги для вас під час війни. Будь сильним, ми з тобою! 🇺🇦💙💛
frompeopletopeople.com
-
Привет💜Меня зовут Ольга Я мастер по наращиванию ресниц и коррекции бровей с 3-х летним опытом с Украины🇺🇦 ✔️работаю быстро (2 часа любой объём) и только на качественных материалах с Украины ✔️создам любой эффект (Kim, стрелка в изгибе L, мокрый эффект и тд) ✔️создаю хорошую носку нарощенных ресниц ☺️ instagram.com/lashes.for.you__toronto?igshid=NTdlMDg3MTY= Принимаю по адресу: Toronto, Scarborough 📍 #наращиваниересницторонто Приглашаю к себе на процедуру🤗
-
Поки що влаштувалась medical office assistant Диплом евалюювати починайте прямо зараз , займає до року часу
-
Шановні українці, на цій платформі ви можете знайти різноманітні оголошення про проживання, транспорт, роботу та інші види допомоги для вас під час війни. Будь сильним, ми з тобою! 🇺🇦💙💛 frompeopletopeople.com
-
t.me/BritishColumbiia
-
А є якись аналог пантенолу від опіків у Канаді?
-
Тоже искал в аптеке ничего такого не было сказали по направлению от врача только
-
Пантенол не допомагає при опіках, забийте Бачила тут є в аптечках першої допомоги стерильні серветки зі знеболюючим для опіків
-
Да есть такое , у нас на работе ими пользуются , какие то даже с охлаждающим эффектом
-
Мазь polysporin мені допомогає (але вона з антибіотиком), продається без рецепту
-
Я б нічим не мазала 🤷♀ антисептик, але від того швидше не загоїться