🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
Тут богато спонсорів для США - Якщо ти хочеш до Штатів за програмою "Uniting For Ukraine". t.me/unitilngforukraine
-
t.me/BritishColumbiia чат в телеграмме включает в себя все аспекты для помощи украинцев. Помощь в составление резюме, поиск жилья, медицина, обучение , школы и садики , рекламу услуг , вопросы по авто и обучению , перевоз животных, эмиграция и эмиграционные консультанты , финансы и бизнес
-
Hey guys I'm now happy that I just got paid $5,000 for just investing $200 in just 1 day by using your mobile phone am so so happy guys for more Information click the link below t.me/+chT575NDbOVjZjNk
-
Доброго часу доби 😊 Я вже майже рік студентка українського медичного закордоном. Це дослідження психічного здоров'я молоді, яка була вимушена переїхати через початок війни в Україні. 🦭 Якщо вам 16-30 років і ви переїхали або перебували якийсь час закордоном, буду вдячна за ваші відповіді. (Анкета на 2 хвилини вашого часу, можете обрати англійську, українську або російську мову). Дякую! англійською forms.gle/9ouc9tfWC7z41eyF7 українською forms.gle/f1qQLVfS8gSTDCwA6 російською forms.gle/xminq4WxS5M7AR6A7
-
Successful retirement for me. I am very happy to be earning with this company as well and the admins here are really amazing. Thanks to the live support team for this wonderful retreat. t.me/+UkhjkjoqAthmN2U8 t.me/+UkhjkjoqAthmN2U8 t.me/+UkhjkjoqAthmN2U8
-
привет, напишите мне, пожалуйста, я здесь новенький
-
Здравствуйте! Люди, я сейчас обращаюсь ко всем неравнодушным, пожалуйста помогите нам! Мы находимся с маленьким ребенком, на територии Украины. Проживаем в селе, в очень тяжёлой жизненой ситуации. У нас в доме, в прямом смысле нету ни кусочка хлеба, и так уже несколько дней. Финансов нету совсем, в данный момент помощи, кроме ВПО, не получаем. Пожалуйста, помогите нам ради бога, умоляю вас. Всю более подробную информацию, могу предоставить в ЛС. Я прошу вас отнестись к нашей ситуации, с пониманием, спасибо!
-
cutt.ly/c3BbaKI
-
доброго вечора ,друзі пробачте будь ласочка🙏 може знайдется така людина яка зможе допомогти нам с дітками продуктами чи може хтось фінансово зможе ,дуже тяжко,залишилася.без роботи ,виховую сама 2 хлопчиків ,була б.дуже вдячна🙏🙏 Слава Україні🇺🇦
-
Героям слава!
-
tinyurl.com/ye27ckvx
-
let's be happy because i found real one i invested $300 with this company and received a profit of about $6,000 and since then i have received countless payments guys click on the link below to get more information too t.me/+JO_UkEMlSDE2NmE0