🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
Было бы неплохо с врачом пообщаться еще раз
-
Значит скорее рефлекс, у меня так при короне было. Врач сказала два дня пить много и если не откашливается, пить для осьановки рефлекса. За пару дней все прошло.
-
3 раза в имерженси была🙈 дышать тяжело периодически, сделали рентген, кровь взяли, сердце проверили. Сказали в норме, дали ингалятор, который не помогает. Семейного врача нет(
-
Значит с легкими все ок. Это уже радует. Антигистаминные снимут кашель
-
Может у вас паническая атака иногда возникает
-
Если сатурация норм , то скорее всего это паническая атака или нехватка магния
-
Вроде нет причин для нее😔
-
Greetings my lovely people I want to use this opportunity to invite you all to the best platform ever. when I made the investment of 100$ and get the profit of 3500$. between 12 hours. I was very scared when my brother told me about this platform. because I have never did anything investment before In my life. so I said I should try it and see how it works but God did I receive my profit successful after 12 hours. All thanks to successful company trader. Click on the link to get started 👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿👇🏿 t.me/njdnxjbxbx t.me/njdnxjbxbx t.me/njdnxjbxbx t.me/njdnxjbxbx t.me/njdnxjbxbx t.me/njdnxjbxbx
-
I'm overwhelmed to testify this great I have witness I didn't believe it until I have my first withdrawal second, third and so on and it was swift and good, I urges my fellow investors to hold to this great opportunity to make profits in here Click on the link below to contact t.me/Binary_Option_Trading_Support
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Скалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
t.me/BritishColumbiia чат в телеграмме включает в себя все аспекты для помощи украинцев. Помощь в составление резюме, поиск жилья, медицина, обучение , школы и садики , рекламу услуг , вопросы по авто и обучению , перевоз животных, эмиграция и эмиграционные консультанты , финансы и бизнес
-
t.me/+FFOxhSJ_CzNlNzI8 t.me/+FFOxhSJ_CzNlNzI8
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Скалась така ситуація, що гроші потрібно повернути завтра, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
I gave in to her mentorship. It was not easy with my €550 investment as it was my first time but I received a profit of €5,970 in return. I didn't want a huge return, I just wanted a trusted trader and educator. I want to take this time to pay tribute Mrs @Karen_CampbellFx12 t.me/+KsRG6X8eWXNlNmRk t.me/+KsRG6X8eWXNlNmRk
-
-
Усім привіт. Я відразу вибачаюсь за це звернення, але скажіть мені, тут можна попросити про допомогу? Можливо, хтось дійсно не буде стояти в стороні, а зробить крок на зустріч та спробує допомогти. У магазині біля нашого будинку, ми маємо борг за їжу. Місто Моршин, Львівська область. Зараз ми з мамою не працюємо, грошей не було і немає зовсім, тому прийшлось брати продукти в борг. Склалась така ситуація, що гроші потрібно повернути сьогодні, керівництво чекає звіт,вони там рахуються. Сума не критична, але через затримку дитячих, які я отримую, немає можливості їх віддати. Якщо ви можете допомогти, прошу вас, не проходьте повз.. Продуктів практично не лишилось, щоб знову взяти в борг, спочатку потрібно віддати цей. Дуже розраховую на вашу допомогу, буду вдячна від усього серця усім, хто не лишився в стороні. Мирного неба, бережіть себе.
-
ВАКАНСІЯ! Вакансія - робота в маркетингу в соціальних мережах {SMM}. Вік - від 20 років! Країна-🇺🇦🇺🇸🇬🇧🇪🇸🇩🇪 та інші! Посада – асистент Зарплата - $500 {на тиждень}! Назва компанії-{FIRST KEY HOMES} ДЛЯ ДЕТАЛЬНІШИХ ДЕТАЛЕЙ НАДІШЛИТЬ ПРЯМЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
-
Ви це пишете не в ту групу. Тут потребують медичної допомоги. Різниця є?