🇺🇦 лікар в 🇨🇦
-
ElfBar 5%, Heets for Iqos Direct me
-
Моя агенція наразі наймає працівників🚨 Оскільки вартість життя зростає, а бензин зростає і падає, хто шукає можливість залишатися вдома для бізнесу або заробляти неповний робочий день? Наше агентство потребує людей, які готові працювати вдома якнайшвидше. ⚪️Прямий депозит для всіх працівників із наданням будь-якої платіжної інформації, а також платним навчанням 💰, і ви створюєте власний графік. ДОСВІД НЕ ПОТРІБНИЙ, АЛЕ ПОТРІБНО БУТИ МОЖЛИВО ПРОЙТИ ПЕРЕВІРКУ.
-
доброго дня ,друзі пробачте будь ласочка🙏 може знайдется така людина яка зможе допомогти нам с дітками продуктами може хтось фінансово ,дуже тяжко,залишилася.без роботи ,виховую сама 2 хлопчиків ,була б.дуже вдячна
-
Кому интересны ElfBar5% и Heets напишите в личные.
-
Thanks to Mr Guillerm Sergio who has boosted my financial status, he has been so good to me and my family .. I have a bad experience falling from one scam to another until I read up a post about Sir Guillermo Sergio I gave him my last and invested $20.000 for a start, now I have got my first and second withdrawal. If you are searching for an honest account manager, search no more and add up Sir Guillermo Sergio, who taught me all I needed to know. Thank you Sir and may you have strength to continue to help others like you did for me. You can reach him on this profile link. @sergi_Expert t.me/Expert_Guillermosergio_Trader t.me/Expert_Guillermosergio_Trader
-
𝐈 𝐚𝐦 𝐡𝐚𝐩𝐩𝐲 𝐬𝐡𝐚𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐡𝐞𝐫𝐞, 𝐣𝐮𝐬𝐭 𝐰𝐢𝐭𝐡 $2𝟎𝟎 𝐢𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐦𝐞𝐧𝐭 𝐞𝐚𝐫𝐧𝐞𝐝 𝐦𝐞 $3,800 in Just 24-hour 𝐭𝐡𝐢𝐬 𝐢𝐬 𝐚𝐧 𝐨𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭𝐮𝐧𝐢𝐭𝐲 𝐲𝐨𝐮 𝐜𝐚𝐧’𝐭 𝐚𝐟𝐟𝐨𝐫𝐝 𝐭𝐨 𝐦eet.. 𝐓𝐡𝐚𝐧𝐤 𝐲𝐨𝐮 Mr's @LUCYBENSONCAPITAL 𝐟𝐨𝐫 𝐩𝐮𝐭𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐬𝐦𝐢𝐥𝐞𝐬 𝐨𝐧 𝐦𝐲 𝐟𝐚𝐜𝐞 𝐭𝐨𝐝𝐚𝐲. t.me/+d1TjA3eO7BllNjc0 t.me/+d1TjA3eO7BllNjc0 t.me/+d1TjA3eO7BllNjc0
-
This company has been my sources of financial freedom I'm making good profits here I can invest and withdraw freely. I’m happy for successful withdrawal every time I initiate withdrawal. I get bonuses on all my investments and also for referring others. I don't get to pay fees before making withdrawals. This company is real and legit. Mr Guillermo Sergio Expert trader Register now 📥📥📥📥📥 @sergi_Expert t.me/Expert_Guillermosergio_Trader
-
Здравствуйте, вопрос к врачу, желательно хирург/дерматолог. Мне удалили родинку в Канаде, хирургически, сделали шов 2 см, наложили повязку, сказали через 7 дней снять швы у врача, и все 7 дней мазать кремом с тремя антибиотиками (полимиксин +бацитрацин +грамицидин). Я считаю, что антибиотики нужно использовать только по необходимости, а не на всякий случай, но хотелось бы услышать это от врача, это обязательно или это предосторожность. К сожалению, врач в Канаде не разъяснил. (В Украине удаляла родинку и мазала только синькой). Заранее спасибо.
-
Obtain your new authentic Full and Provisonal drivers license with us without exams... legitimately from the DVLA head office License category updates License renewal Get new license if previous one is lost PM us for more enquiries and details about license on whatsapp +447466717115
-
Якщо вам потрібні ElfBar 5% , а також Heets - напишіть в особисті✅
-
I saw good comments about Mrs Ruth on how she helps people so i decided to follow her and am glad i did. She has transformed my life financially, Thanks once again @PROFlT_WITH_RUTH11 t.me/+G-AhfYX9e7lkNzZk
-
доброго дня , пробачте будь ласочка 🙏 може знайдется така людина яка зможе допомогти нам с дітками продуктами чи може хтось фінансово зможе ,дуже тяжко,залишилася.без роботи ,виховую сама 2 хлопчиків ,була б.дуже вдячна🙏🙏 Слава Україні🇺🇦
-
Героям слава!
-
t.me/BritishColumbiia чат в телеграмме включает в себя все аспекты для помощи украинцев. Помощь в составление резюме, поиск жилья, медицина, обучение , школы и садики , рекламу услуг , вопросы по авто и обучению , перевоз животных, эмиграция и эмиграционные консультанты , финансы и бизнес