Косметичка Ванкувер
-
Окей, тоді питання що означає walk in і де знайти хорошого сімейного який точно направить. Не знаю як це працює тут, перший раз потрібен лікар
-
Порекомендуйте бідь ласка хоча б хорошу лікарню, буду дуже вдячна
-
Дякую!
-
Тут все работает иначе. Выше девушка все верно описала. Найти семейника очееь тяжело. Большинство просто ходит в walk in клиники.
-
Могу поделиться страничкой девочки у которой делала съемку☺️ осталась очень довольна
-
Буду благодарна 😊
-
Здесь нельзя ссылки присылать, в личку отправьте. Вас заблокируют
-
Всім привіт порадьте будь ласка майстра депіляції або шугаринга Surrey,Langley,Cloverdale 🙏🏼
-
Поділіться і зі мною 🙏🏼
-
Igor что Вы делаете в группе и чем Вам не понравился мой комментарий с рекомендацией мастера по окрашиванию волос?😁
-
Какое-то недопонимание. Я не выражал никакого своего отношения🤷♂️
-
Значит, нечаянно. Я просто прям задумалась, что в моей мысли могло вызвать неодобрямс:)
-
Странно, я не заходил в группу, на этой неделе точно.
-
Даже не знаю, что ответить. Игорь тут, мне показывает, один. No worries, очепятка, сбой, whatever:)
-
Наверно нечаяно как-то. Я не против окрашивания 🤣
-
Ну слава богу😁
-
Исправил👌
-
Всім привіт порадьте будь ласка майстра депіляції або шугаринга Surrey,Langley,Cloverdale 🙏🏼
-
Я не прагну переробити вас, я лише підкреслюю вашу природну красу!🪄💫 💁🏽♀️ Мене звати Катерина і я кваліфікований бровист. Я пропоную вам: ❤️🔥ламінування брів ❤️🔥коррекція, фарбування та моделювання брів ❤️🔥ламінування вій ❤️🔥депіляція обличчя воском FOR NATURALITY/За натуральність Я приїхала нещодавно, тому набираю базу своїх клієнтів, з якими ми будемо на одній хвилі 🫶🏻 ⁃ Стерильний інструмент ✨ ⁃ Приємні ціни (від 20$) ⁃ Великий досвід роботи 🖤 📍Адреса: 13555 96 Ave, Surrey, BC Surrey, British Columbia (поруч зі станцією метро King George) 🚈 🤍 Мій інстаграм: instagram.com/eyebrow_light_?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всем привет Кто-то делает лазерную эпиляцию ?
16 Jan 2023, 06:08
1309/9350
about 4 hours ago