Косметичка Ванкувер
-
Девочки, и ещё вопрос: есть ли тут наши Мастера маникюра, я френч люблю обычный лак, также мастер Шугаринг, также колорист?
-
Дівчата хотіла запитати, як тут можна вибрати в магазині косметики тональний крем? Я ніде не бачила тестері 🤷♀
-
В Sephora консультант допомагає підібрати тон
-
Але ви можете і самі то зробити
-
Дівчата, тестери в сефорі, також питаєте у консультантів? Хочу Olaplex спробувати, але вагаюся чи підійде)
-
Я хотіла купити тональний крем в London Drugs, Shoppers Drug Mart, там немає тестерів
-
В сефоре есть , но даже если не подойдет потом или не понравится- можно вернуть использованный в течение 2-х месяцев. Это абсолютно все продукты в сефоре
-
Воу, дякую за інформацію Я про це не знала)
-
Анюти, з днем ангела!!!!!!!
-
Здравствуйте! Требуются мастера парикмахерского искусства в салон. Знание английского языка обязательно! (Хотя бы средний уровень) 700 Marine drive, Afrina salon — в городе North Vancouver, British Columbia.
-
Спросить попробуйте)) вам не откажут 😄
-
Дівчата перукарі ,дуже потрібна ваша порада🙏 ) в доньки не вимивається тонік ніяк 😝хто б міг порадити як його змити )
-
олаплекс очень нравится 👍
-
Тут є в Лондон драгс колоріста змив кольору - шампунь виходить з освітлювачем Але якщо не тримати довго, то змиє все норм і волосся не сильно постраждає
-
От я якусь таку штуку купила ,але боюсь ризикнути)
-
Якщо розвести з шампунем (в цьому наборі він здається в комплекті) буде нормально)
-
Дякую , треба спробувати
-
Добрий день. Не зовсім по темі. На суботу дуже потрібно 2 калача.. Можливо хтось знає де можна крутити. Дякую
-
Доброго дня, дівчата! Скажіть будь ласка, хтось ходив на електро епіляцію в Ванкувері? Якщо так, то напишіть який салон і де знаходиться. Дякую
-
З покриттям
16 Jan 2023, 06:08
1410/9130
about 19 hours ago