Косметичка Ванкувер
-
Привіт. Я,Надія Перун. Перукар/Стиліст-Колорист з 2007 року. Співпрацюю з брендом DAVINES. Всі деталі в приват.
-
-
Обращайтесь, но обычно придется подкорректировать питание тоже. Косметика бренда Artistry ✨ Инстаграм @olha.tsykalo
-
Дівчата, привіт! Хто може зробити гарний рівний зріз волосся ножицями? Порекомендуйте буль ласка гарну майстриню 💇♀️
-
Добрый день , есть парень в дантауне, сегодня на дому принимаем , если интересно могу скинуть номер
-
Звоните на горячую линию, Дайсон Канада, телефон есть на сайте И все у них спросите, ни коробок ни чеков не надо , надо чтоб был серийный номер и чтоб он был на гарантии . Я обменяла
-
Спасибо 🙏
-
Paul Mitchell есть в сети Chatters. Это сеть, посмотрите, какой к Вам ближайший.
-
@lussi_roz дуже рекомендую. Професіонал ☺️
-
Добрый день. Меня зовут Юлия . Сейчас живем в Альдегров . Нужна мебель.
-
Дівчата, всім привіт! Знаю, що це група про косметичні послуги, але все ж спитаю. Ми переїзжаємо, тому є багато речей, меблів, матрасів, барні стільчики, одягу, дитячих іграшок, посуду. Якщо комусь необхідно, пишіть в особисті, скину фото, деякі речі нові віддаємо за символічну плату, деякі задарма. Локаційно знаходимось у місті Сюррей, Морган Кросинг