Косметичка Ванкувер
-
@lussi_roz дуже рекомендую. Професіонал ☺️
-
Добрый день. Меня зовут Юлия . Сейчас живем в Альдегров . Нужна мебель.
-
Дівчата, всім привіт! Знаю, що це група про косметичні послуги, але все ж спитаю. Ми переїзжаємо, тому є багато речей, меблів, матрасів, барні стільчики, одягу, дитячих іграшок, посуду. Якщо комусь необхідно, пишіть в особисті, скину фото, деякі речі нові віддаємо за символічну плату, деякі задарма. Локаційно знаходимось у місті Сюррей, Морган Кросинг
-
Сегодняшний пасмурный день засиял невероятными лучами благодаря прекрасной Ксении😍🤩 Я безумно рада,что нашла такое сокровище. Без преувеличения,она сделала с волосами просто магию🤩 с высушенных волос они превратились просто в напитанные,блестящие,шелковистые 😍а сколько полезной информации сегодня узнала,так же дала мне рекомендации,и что очень понравилось- по существу! Мало того,что волосы теперь,как в рекламе,еще и укладку мне сделала🤩😍 Хотите сделать себе праздник-просто запишитесь к ней😊
-
Всем привет! Меня зовут Виктория я массажист с 8-летним опытом, окончила мед.школу массажа в Варшаве. Сейчас живу и работаю в Ванкувере. Кому хочется размять мышцы вэлкам в салон Afrina 🌹
-
Будь ласка Дуже Терминово🆘️🆘️🆘️Доброго ранку. Соромно дуже !Благаю 🙏Сталась в моему житті,ситуації в якій без допомоги не обійтися! Зверталась до волонтерів,та так швидко вони не можуть допомогти. Так як ми не впо. Питати немає в кого,я мати одиначка Занедужав син ,пневмонія не тяжка. Невистачає на ліки 😪 250грн Незнаю правильно чи ні. Прошу будь ласка в кого є можливість допомогти. Будем дуже вдячні. Документи паспорт будь що. Дякую. І всім мирного неба. Та днів без сирен.!!! В борг можливо до 30числа Дякую Шевченко О.М. ДЯКУЮ ВЕЛИКЕ .Миру всім нам. Карту напишу відразу 5169155115066894
-
Привіт, чи є тут майстри с лазерної чи фото епіляції?)
-
Дякую)
-
Чи є майстер електроепіляції?