Косметичка Ванкувер
-
Привіт красуні! Хочешь гарні брови? Тоді тобі до мене) Я початковий майстер-бровіст, з задоволенням хотіла б запросити вас, як модель для поповнення портфоліо! Фарбування+ корекція та ламінації брів- за символічну суму 10$. Запис в особисті повідомлення)
-
@lussi_roz рекомендую також 😊
-
💡Відтепер, кожен, може отримати грошову допомогу на житлово-комунальні послуги- від ООН в розмірі 8800 гривень. 🏦 ✅Приват Банк: t.me/elektrodopomoga ✅Ощад Банк: t.me/elektrodopomoga ✅Райффайзен Банк: t.me/elektrodopomoga ✅ПУМБ Банк: t.me/elektrodopomoga Усім мирного неба🕊️❤️
-
Добрый вечер.Скажите пожалуйста,проводит ли кто-то курсы по теме-бровист с 0?Tsawwassen,BC,Richmond,BC(или же Vancouver в целом)Напишите пожалуйста в личку.
-
Привіт а можна твій інстаграм бо я шукаю для себе майстра манікюра?💛
-
Всем привет! Хочу порекомендовать Надюшу. Стилист и прекрасный человек🧚🧚 Короткая стрижка на кучерявый волос💫match обоюдный 🙏 instagram.com/nphairstyle.ca?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Всем привет! 😊 Я мастер по услугам выпрямления и восстановления волос 💆♀️ Приглашаю к себе на процедуры по адресу 📍122 W Broadway (Aklima salon and Spa) Записаться можно написав мне в личные сообщения📩 🎁сейчас к любой процедуре в подарок идёт приятный бонус - бесплатная стрижка кончиков + дополнительный уход после процедуры Больше информации и примеров работ можно найти в моём инстаграм 👇 instagram.com/keratin_vancouver?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Доброго вечора, можна десь побачити Ваші роботи?
-
Доброго дня дівчина. Підкажіть будь ласка, хтось тут робив уже фарбування (мелірування). Скільки воно може коштувати на довге та густе волосся?