Косметичка Ванкувер
-
Спасибо ) буду ждать
-
Терміново шукаю моделей на депіляцію!!! Треба всі зони!) на завтра!
-
Всім привіт. Красунечки підкажіть будь ласка майстра який робить гарну завивку. Хочу бути ,,Кудряшкою Сью". Дякую вам. Гарного вечора
-
Привет всем ! Даю сеансы японского массажа лица Кобидо. Длительность сеанса 1 час
-
Написала в лс
-
Вирушаю з України завтра. Кому потрібні сигарети, алкоголь, стіки для айкос гло, ліки чи щось подібне - в особисті)
-
Девушки! Подскажите, где покупали парикмахерский инструмент? Плойки, утюжки? Где вообще хорошие магазины для мастеров (парикмахеров). Территориально- Даун Таун (желательно). Modern Beauty знаю )
-
Доброго вечора я візажист ,бровіст та майстер Перманентного макіяжа зі стажем 7 років Ось інстаграм для перегляду робіт ⬇️ instagram.com/o.n.beauty_?igshid=YWJhMjlhZTc=
-
Hello!I am looking for a hairstylist to style my hair 5th Feb in morning. Preferably Surrey,New West,Langley. Thanks a lot!
-
Добрый день☀️ Прилетаю в Ванкувер в 20 числах февраля, ищу комнату с 1 марта, или девушку для совместной аренды квартиры. Буду очень благодарна за информацию!!!
-
Всем привет есть кто в Бернаби ресницы наращивает?
-
Здравствуйте, я-парикмахер с большим опытом работы, выполняю все виды окрашиваний и стрижек, живу в Ричмонде, заинтересовало предложение)
-
Добрий день. Зателефонуйте за номером в оголошенні. Я просто побачила в ТЦ і сфотографувала.
-
Если подойдет,обращайся🙌
-
Олечка, пишу тебе в лс
-
Я маю сукню
-
Дівчатка, милі, є у кого вишиванка (жіноча/чоловіча) не має значення. хтось із Ленглі чи Суррей? Буквально на день для благодійного концерту! Поверну як нову, випраю та погладжу. Будь ласка, дуже потрібно, терміново
-
Спасибо
-
Поделитесь пожалуйста контактами 😊
-
Дівчата,підкажіть терміно У кого можна завтра змінити покриття(манікюр) Буду дуже вдячна,якщо тут є майстри
16 Jan 2023, 06:08
1926/9130
about 13 hours ago