Косметичка Ванкувер
-
Всім доброго вечора! Дівчатка, хто може на завтра чи післязавтра взяти доньку-підлітка на стрижку? Якщо є хто у Річмонді, було б взагалі дуже круто;)
-
Дівчата, підкажіть хто й де робив ботокс лоб? Й яка норм ціна? Кололи лоб й міжбрівку?
-
Дякую, а скільки ефект тримається вже?
-
Я тільки тиждень як вколола. Результат вже видно, але ще тиждень треба чекати до остаточного вигляду. В мене тримається зазвичай 6-7 місяців. Це, в якійсь мірі, індивідуально. Наразі можу сказати, що результат є, синці та набряки відсутні. Скільки триматиметься - побачу згодом ))))
-
Дякую за детальну розгорнуту відповідь) хай все гарно буде виглядати й достатньо тримається, бо краса- то капець важливо! Я сьогодні робила відео в парку яка я гарна й тут кайот вийшов з кущів, то в мене весь лоб гармошкою склався(((( срочно треба ботокс, срочно
-
блин, очень интересно, будет ли работать в обратную сторону🙃
-
добрый вечер 🌙 подскажите, пожалуйста 🙏🙏🙏 кто уже прилетел в Канаду, поделитесь информацией по поводу перевозки медикаментов для личного пользования (количество, ограничения); косметки (возможно, есть ограничения по объёму тары); что желательно брать с собой, а что можно купить и там? что можно везти в чемодане, что в ручной клади? как проверяют багаж? заранее большое спасибо 😌
-
Добрый день. Мы все лекарства брали с собой в багаж. Это пару пакетов с таблетками , спреями, и тд. Возьмите все лекарства, которые вы пьете постоянно, с запасом на год минимум. Косметику можно в ручную кладь , при условии , что баночки с косметикой в жидком виде до 100 мл каждая.