Косметичка Ванкувер
-
Привіт) в місцевих салонах це буде $300-500, тому що волосся треба буде значно висвітлювати :)
-
Знаю лично Диану, очень крутой человечек, и делает классный контент. Очень круто снимает и монтирует рилсы 😁
-
Тут мог бы быть отзыв на работу @katerina_serv , но увы, она попросила меня в пол10 вечера в пятницу накануне подтвердить запись, когда я посмотрела в телефон через час и подтвердила, что да, конечно, я приду, так как запись не отменяла, оказалось, что мою запись уже отдали другому клиенту и предложили мне неудобное другое время. Спасибо, отличный сервис 👌🤦🏻♀️
-
Привіт 🖖 Я шукаю працівника для роботи з орендою….оренда будинків на моєму ринку, Facebook та інших… Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь так 📍
-
Порекомендуйте лазер, даже не надеюсь на Кокитлам, любая часть Вана, главное хороший лазер.
-
Я також можу поділитись крутим майстром по волоссю ,я безмежно задоволена її роботою .Кому цікаво можу написати в особисті !)
-
Привіт. Я Надія Перун. Перукар/Стиліст-Колорист з 2007 року. Співпрацюю з брендом DAVINES. Всі деталі в приват
-
В п’ятницю, 28 квітня, буду в Ленглі. Якщо хтось бажає постригтись, пофарбуватись - пишіть в особисті повідомлення.
-
Привіт. Я Надія Перун. Перукар/Стиліст-Колорист з 2007 року. Співпрацюю з брендом DAVINES. Всі деталі в приват
-
В п’ятницю, 28 квітня, буду в Ленглі. Якщо хтось бажає постригтись, пофарбуватись - пишіть в особисті повідомлення.
-
Доброго вечора, якщо не знайшли перукаря, то я живу в Сюррей, працюю в Нью-Весті, та у себе приймаю також. Стаж 20 років.
-
Доброго вечора! Хто може завтра підстригти хлопчика у Коквітламі?