Косметичка Ванкувер
-
instagram.com/hair.rituals.am?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Дівчата, привіт🫶🏻 Мене звати Катерина і я майстер бровіст з України☺️ Працюю в салоні Urban Glo,в North Vancouver, Shipyards🌷 Мої послуги та ціни: 🌸 ламінування брів $40 🌸 ламінування+фарбування+ корекція брів $60 🌸перманентний макіяж брів $200 (корекція включно) Пишіть в особисті для більш детальної інформації🫶🏻 Чекаю на вас☺️💖
-
кроссовки ultraboost light новые стелька 26.5 см 170$
-
Девчонки ,мастера маникюра В наличие есть большой выбор гель лак производство Германия 🇩🇪 Кому интересно пишите 🤗
-
Я делала в Ричмонд
-
Я делаю в New Westminster
-
Скажите пожалуйста где именно и прайс)
-
Добрый день , подскажите пожалуйста, мастера маникюра есть в Ричмонде ?
-
Привет можно прайс пожалуйста
-
Привіт дівчата, може ви знаєте, не mega high fashion агенції, які зараз шукають фото моделей?
-
Добрый день, я работаю в Ричмонде
-
Ноги + подмышки + бикини за линию трусиков 250$
-
Машин лазер Ванкувере много но они слабые старые На таком как я делала такой машины нет Я делала на машине для светлых и темных Последний раз сделала в Ричмонд это был мой 10 сеанс почти волос нет и тем нимение вылезли В если слабая то делать и делать
-
Девочки,я также делаю лазерную эпиляцию в Порт Муди
-
Можете скинуть пожалуйста ваш прайс?)
-
Дякую)
-
Привіт, дівчата. Хочу замовляти продукцію для манікюру з України. Можливо комусь потрібно щось-пишіть в особисті. Адже доставка вийде дешевше, ніж замовляти окремо🥰
-
Запрошую усіх бажаючих на якісний манікюр,буду рада новим знайомствам🥰 Я інструктор з моделювання нігтів,був власний салон у Варшаві🥰🍒 Зараз розпочинаю свою історію у такому прекрасному місті як Ванкувер💋 Смачне латте як бонус🥰 За деталями у Дікект☺️ ❤️Vancouver, West End,Burnaby St
-
Тот же вопрос
-
Алина, а какая у вас лазерная машина?
16 Jan 2023, 06:08
3550/9275
about 4 hours ago