Косметичка Ванкувер
-
Я как то переписывалась с Алиной и давно слежу за ее инстой ,еще когда была не в Канаде ,наоборот мое мнение очень вежливая и открытая девушка ,которая всегда Рада помочь человеку и советом ,и чем может ..Даже наоборот наши девочки иногда боятся конкуренции ,Алина же как косметолог уже состоявшийся в Канаде всегда Рада помочь начинающему мастеру 🌺
-
Дякую. У кожного майстра свої стандарти спілкування з клієнтами. Ось, мені вже вдруге вона відповідала із сарказмом, таке враження ніби мої запитання її дратують. Звичайно я поняття не маю хто вона і шукала собі майстра на процедури ... Тому і розпитувала все що цікавить. Але її тон спілкування 😏 ... Whatever.... There is plenty of nice pleasant people here who are more then happy to provide their services.... ☺️ У кожного свій відгук про майстра . Я написала свій.
-
Согласна на все 100
-
Привет всем, приглашаю на маникюр, педикюр и коррекция гель. Адрес 3355 North Road. Пишите.
-
#манікюр #нарощування #педикюр Всім привіт! Мене звуть Іра, я сертифікований майстер манікюру і я нещодавно стала частиною чудової команди салону EURONAILS😊 Тому я запрошую Вас познайомитись зі мною зі знижкою до 50% та отримати чудовий сервіс у приємній атмосфері🤩 Виконую такі послуги: 1. Standard manicure 2. Standard pedicure 3. Gel Extensions Також ви можете ознайомитися із прайсом за посиланням нижче👇🏻 www.fresha.com/a/euronails-new-westminster-709-12th-street-myoz98ko/booking Гортай в самий низ до категорії “Meet our new tech”💗 Ви можете знайти мене за адресою: 📍 2A-709, 12th Street, New Westminster, V3M 4J7 За будь-якими питаннями будь-ласка звертайтеся за номером 778-680-5828! До зустрічі 💕
-
Девочки нашла себе соратницу и просто классного человека. Очень классный косметолог ,кстати я тоже косметолог ,но еще не практикующий (скоро буду )Ольга с Норд Ванкувера и моя соседка ,она меня познакомила с классной профессиональной косметикой.Прошла у нее чистку лица ,было много подкожных (как говорится сапожник без сапог )рекомендую 🌺🥰❤️
-
Признательна за отзыв своей коллеги, это оценка от профессионала🥇, что тоже имеет особую ценность. Наталия, спасибо! Будем делать коллаборации✌️, девочки, приходите на процедуры для лица
-
Дівчатка всім привіт🤗 Була сьогощні на процедурі в @lussi_roz Я дуже задоволена!!! Людина справді знає свою роботу! Працює професійно! Чисто і чітко! Така організація в роботі мені дуже подобається!!! І як людина мені дуже сподобалась! Приємна! Задає чіткі питання і дає чіткі відповіді! Я дуже рада, що Вас я знайшла!!! Дякую Вам❤️❤️❤️ Тепер я ще гарніша🥰🥰🥰 Обов’язково повернусь до @lussi_roz
-
❤️🌺🥰
-
Доброго дня , запрошую в масажний кабінет за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam , та North Vancouver