Косметичка Ванкувер
-
Я шукаю одну модель на нарощування вій. Коли - вівторок, на 11.00, зустрітись бажано в 10.40. Для чого - буду проходити співбесіду в студію і там потрібно показати свою роботу на моделі. Все безкоштовно. З вас тільки 2 години вільного часу. З мене безкоштовне нарощування вій. Де - 2720 west 4th ave. Пишіть мені в приват, тільки якщо ви 100% зможете прийти! Так як це співбесіда яку відмінити не дуже добре. Дякую.
-
Добре, дякую
-
Модель знайшла) дякую
-
Привет, сегодня работаю. Есть время с 12.30 на маникюр педикюр коррекция гель. 3355 North Road. Пишите.
-
Привіт ! Потрібна модель на масаж на вівторок ранок. Район Норс Ванкуверу .
-
Доброго дня , запрошую на професійний масаж за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam , та North Vancouver
-
Дівчата, підскажіть будь ласка🙏🏻 В салоні на співбесіді мені сказали, що треба зареєструватися на BC works. В гуглі знайшла ось таке www.workbc.ca/discover-employment-services/apprentice-services/how-apply Це воно? І що це? Хтось реєструвався?
-
Дівчата, привіт! Мені потрібна модель на перманет губ! Виконувати буду особисто я, для портфоліо. Без попереднього перманету на губах! Оплата мінімальна, тільки за витратні матеріли. Хто хоче і може - пишіть мені в особисті, я детальніше розповім @tatyanapmit
-
Дякую☺️
-
Добрый день. Я работаю в Бёрнаби. V3N 0H8 16 th street, обращайтесь если локация вам подходит, буду рада знакомству🌺
-
Probass&Hardi, котрі співають «доброго вечора, ми з України»
-
Дівчата, привіт! Хто терміново сьогодні зможе зробити косички Пробасу?))
-
Привіт) а є кого порекомендувати, хто робить шугарінг чи воском?
-
Дівчата, привіт! Хтось з вас плете косички?