Косметичка Ванкувер
-
Подcкажy cтратeгию для зapабoткa
-
Мукомoл, пиши, уcтрoю, предocтавлю приятную зэпкy
-
Устрою на работу c любoго вoзраcта, напишимнe в личкy
-
Давно не робила собі такі «блискучі» ногтики. Дівчинка в Даунтауні, дуже рекомендую - instagram.com/mow_nails?igshid=OGIzYTJhMTRmYQ==
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з трьохрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 📍2 хв від метро Бурквітлам. Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі @yuliia_nails_van На перший візит-любий дизайн у подарунок💝 Hello everyone, my name is Julia. I am a master of manicure and pedicure with three years of experience. I invite all the beauties to my place💗 📍2 minutes from Burquitlam metro station. To contact and view my works, visit my Instagram page @yuliia_nails_van For the first visit - any design as a gift💝
-
Я була в Аліни на прийомі. Дуже задоволена 🥰🥰🥰 Аліна - ВИ ПРОФІ!❤️
-
Дівчата ! З серпня шукаю з ким орендувати кабінет на вул. Бурард. Ціна 500 CAD на місяць. Графік договірний .
-
Доброе утро!! Хочу порекомендовать Mila ,делала у неё окрашивание. Я в таком восторге( как слон☺), результат получился просто Вау. Уверена, Мила найдёт к каждому подход. РЕКОМЕНДУЮ 👍
-
🙏🌸Вітаю всіх красунь, та запрошую на чищення та слабокислотний пілінг, антиейдж та процедури глибокого зволоження. Підбір домашнього догляду. Масаж обличчя. Локація North Van
-
Здраствуйте🌸Милые Девушки!Меня зовут Виктория ! Предлагаю вам свои услуги. 🧏🏻♀️НАРАЩИВАНИЕ РЕСНИЦ 🧏🏻♀️ЛАМИНИРОВАНИЕ РЕСНИЦ 🍯ШУГАРИНГ На первый Визит дарю скидочку 10% Записаться можно по номеру телефона 236 777 43 90 или написать в личное сообщение. 555 Sydney Ave.Coguitlam