Косметичка Ванкувер
-
Привет! Хочу порекомендовать вам @GatesBeauty Широкий спектр косметологических услуг. Хороший мастер и человек) Ваша кожа скажет вам спасибо 😉
-
Можу порадити масло чайного дерева! Капати на ніготь 2 рази в день! Вранці і вечором! Зрізати ніготь рівно + можна запилити! Форма шоб виходила чітким квадратом! Якщо не допоможе масло чайного дерева, то є мало від компанії smart для лікування нігтьових пластинок
-
Спасибо ❤️❤️очень приятно
-
Спасибо 😘
-
Добрый день! Я принимаю в Ванкувере)
-
Вітаю дівчатка ! Запрошую на масажі антицелюлітний, релакс, масаж спини, робота із холкою, лімфодренаж, робота по трігерним точкам. Приймаю в Норс Ванкувер та Бурард . Досвід роботи понад 8 років . Вчилася в польській школі масажу . Також для посилення терапевтичного ефекту можемо додати тейпи . Пишіть якщо у вас є питання :)
-
Я у Маши просто кінчики рівняла, мені все сподобалося
-
lucy_haircare
-
Все с чистого листа ? А давайте! Начинаю все заново Девочки,,,,👸🏼 Предлагаю вашему вниманию ,,мою новую рабочую страницу в Инстаграм 💫Я парикмахер - колорист Подписывайтесь на мою новую страницу: instagram.com/mila.hair.canada Буду рада новым и старым друзьям ❤️
-
-
Привіт, я Елеонора! Маю 2 стартап проекти - івенти знайомств для канадійців та українців та інтернет шоу-рум українських брендів (одяг, аксесуари, косметика). Кому цікаво, пишіть в приватні 👋🏻
-
Доброго дня , мене звати Денис , я професійний масажист з 10 річним досвідом ,запрошую на масаж за адресою: Ridgeway Ave, Coquitlam , та Lonsdale Avenue North Vancouver
-
Звертайтесь інстаграм: lucy_haircare
-
Привіт Чи є наші майстри манікюру у Порт Муді? Буду вдячна за рекомендації
-
Привіт Чи є наші майстри манікюру у Порт Муді? Буду вдячна за рекомендації