Косметичка Ванкувер
-
Мне понравилось как делают, в Киеве делали всегда больно, здесь совсем не больно. Единственное что или мне такой мастер попался или здесь так не принято, мне не рассказали когда приходить в следующий раз, не спросили делала ли я раньше лазер, я сама решила сказать на всякий случай.
Делала в Абботсфорде, oasis laser + aesthetics Цены за underarms - 30$ Brazilian - 80$
-
О фуф цены норм. Думала в тысячах долларов будут 😩😩😩😩😩😂😂😂😂 Ну да мастера везде разные как и аппараты. Я ходила на эти супер безболезненные аппараты и почему-то они мне вобще ничем не помогали, только после болючих нормально сыпалось (if you know what I mean 😂)
-
Усім привіт! Шукаю майстра манікюру. Східний Ванкувер, Даун таун або Бернабі
-
До речі, щоб навести красу не тільки зовнішню, а й в середині (думки, емоції, цілі), зможу вам допомогти. Бо внутріішня краса завжди відображається й на зовнішності😉🤗 Я емоційний коуч, працюю з енергією та емоційним інтелектом. Пишіть, кому цікаво бути цілісно красивим й привабливим🥰🌹
-
Нет это не входит в стоимость Педикюра, это отдельная стоимость 20$
-
Ага Я теж два тижні професійна дружина-мати-прибиральниця бла-бла-бла. Вчора в 14год сказала чоловіку що я вже відпрацювала 8годинну працю:)
Але з сьогодні сказала клієнтам що закінчилася адаптація-відпустка і починаю працювати психотерапевтом.
Я гештальт-терапевт, повивальниця (пеленание), робила в Києві офігенні ритуальні бані - жіночі круги. Може комусь щось треба, звертайтесь.
www.facebook.com/profile.php?id=100007022143941
-
И я хочу с вами в баню 🥰🥰🥰🥰
-
Давайте забацаем
-
Треба пошукати таку гарну, окрему, не сауну, простору. Я подивлюся що тут є.
Це перше що я дивилася коли думали про переїзд ги-ги-ги дурне дитя :)