Косметичка Ванкувер
-
Запрошую на процедуру шугаринг. В роботі використовую лише якісні матеріали. Індивідуальний підхід до кожного клієнта! Відчуйте себе впевненішою вже після першої процедури)))) Забудьте раз і назавжди про гоління! Приймаю в Coquitlam www.instagram.com/lazer_shugaring_ks/
-
Здравствуйте, девушки 🙋♀️ напишу и я хороший отзыв о мастере перманентного татуажа. Я доктор-косметолог и для меня очень важна натуральность, эстетика и конечный визуал 😍 результат меня удивил, спасибо Ольге за красивые 💋 фото сразу после процедуры! www.instagram.com/browlady.olya
-
Добрый день ! Если кому-то необходим фотограф и видеограф для себя или своего бизнеса, буду рада помочь и оказаться полезной !🙃 instagram.com/vancouver_photo_video?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Добрый день ! Если кому-то необходим фотограф и видеограф для себя или своего бизнеса, буду рада помочь и оказаться полезной !🙃
-
Внешность и имя необычное🌺Не расстраивайтесь волосы не зубы отрастут.Пусть это будет самое большое разочарование у вас.🌺Всё что происходит у нас это опыт.
-
Тоже послушаю
-
Ви молодчина,у вас гарні роботи є потенціал 👏🏻
-
Рекомендую Вікторію❤️
-
Всем привет ищу мастера по наращиванию ресниц в Tricity - Coquitlam, Port Moody, Port Coquitlam
-
Дівчатка усім привіт 🙋♀️ Хочете мати гладку та доглянуту шкіру? Мене звати Ольга та я сертифікований косметолог з медичною освітою. Нещодавно приїхала до Ванкувера та хочу зробити вас ще красивішими🥰 Маю 6 років стажу ( Україна, Грузія та Іспанія) та тисячі задоволених красунь. "НАТУРАЛЬНІСТЬ, ЕСТЕТИКА та ДОГЛЯНУТА шкіра" мій девіз! Ставте " + " у коментарях для отримання прайсу та консультації
-
тоже интересно, пришлите пожалуйста если вам писали ✨