Косметичка Ванкувер
-
Краще замовте на амазоні
-
💫 Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому треба: 💉 ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ), поліклунеотиди, коллагеностимулятори, мезококтейлі, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🌸 Мeдикамeнти, cигapeти, стiки для іqоs, gІо, eльфи, та подібне - пишіть в ocобисті) Bирушaю на довгий час, на весь блек-аут)
-
💫 Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому треба: 💉 ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ), поліклунеотиди, коллагеностимулятори, мезококтейлі, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🌸 Мeдикамeнти, cигapeти, стiки для іqоs, gІо, eльфи, та подібне - пишіть в ocобисті) Bирушaю на довгий час, на весь блек-аут)
-
Добрий день дівчата!Бачу що не всі знайшли свого перукаря ще,хоча нас тут багато.Я перукар з досвідом,працюю в Порт Муди в салоні 3 мінути від станції скейнтрейна,роблю всі техніці окрашування та стрижки.Буду Рада зробити тебе красивою🌺Мій інстограм instagram.com/milasivak_hair_stylist?igshid=MXZnaGMwbnYxZ2JvZg==
-
Дівчата, можливо комусь потрібен прогестерон (утрожестан) і крінон в мене є 15 блістерів і 12 штук крінону. Пишіть у приватні ✉️
-
В мене навіть ампули прогестерона є
-
Научили, что делать, но помочь купить никто не предложил , имея лицензии в этом самом магазине 😆🙏.
-
Новое Продам RENE FURTERER Curbicia purifying clay shampoo. Шампунь для жирной головы - 40$ Complexe 5 от René Furterer укрепляет, оживляет и регенерирует волосы и кожу головы. Cредство перед мытьем шампунем - 40$
-
Новое Продам RENE FURTERER Curbicia purifying clay shampoo. Шампунь для жирной головы - 40$ Complexe 5 от René Furterer укрепляет, оживляет и регенерирует волосы и кожу головы. Cредство перед мытьем шампунем - 40$
-
В мене лежить просто, а хто може шукає.
-
Я з тим самим сенсом написала , може комусь треба